Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti mit adtok ilyen esetben a...

Ti mit adtok ilyen esetben a gyerekre? (2 éves múlt)

Figyelt kérdés
Reggel ugye mikor elindulunk, még van, hogy csak 2 fok van, de mire kimennek délelőtt játszani addigra süt a nap és van 10-15 fok is. A téli kabátja már meleg egyértelműen, normális bélés nélküli tavaszi kabátot még nem találtam, meg nem is igazán tudom eldönteni, hogy melyik lenne jobb, egy farmerkabi és pufi mellény, vagy egy vékonyabb tavaszi kabát? Mert reggel lehet jobb a mellényes kombi, azt melegebbnek találom, és ha mennek ki ha nagyon meleg is van, mellény le, elég a farmerkabi.
2017. márc. 4. 13:56
 1/5 anonim ***** válasza:
72%
Reggel a 2 fokban a meleg télikabátot adnám rá, de bent a bölcsiben/oviban tartanánk egy vékonyabb váltás kabátot, amit a melegebb délutáni időben felvehet.
2017. márc. 4. 14:55
 2/5 anonim ***** válasza:
20%

Harisnya, vékonynadrág, body, hosszúujjú bentre.

Mikor megyünk, kap rá egy vastagabb nadrágot, pulcsit, átmeneti kabátot és sapkát. Ezt veszi fel az udvarra is. Ha meleg van, nem adják rá plusz réteg nadrágot, vagy pulcsit.

2017. márc. 4. 15:16
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, a te gyereleden akkor 3 réteg nadrág és 4 réteg felső van? Jól értem?

Szerintem jobb megoldás vastag kabiban vinni és a bölcsiben tartani egy vékonyabb kabátot.

2017. márc. 4. 17:48
 4/5 anonim ***** válasza:
0%

Igen, de mindegyik vékony és csak utazáshoz.

A bölcsiben 2 réteg alul felül.

Rajtam is télen harisnya nadrág kombó van, felülre top, blúz, vastagpulcsi és kabát.

Pártolom a réteges öltözködést, ameddig nincs túlozva. A gyerek könnyen mozog, nem fázik és meg sem sül. A bumszli kabátokban vagy a vastag overálban nagyon nehezen mozognak.

2017. márc. 4. 20:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Polo,pulcsi,harisnya,és nadrág és vékonyabb kabát.én ezt adnám rá.
2017. márc. 5. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!