Másfél éves gyereknek kóla?
Figyelt kérdés
Ma vásárolni voltam a közeli kisboltban, ahol összefutottam egy ismerőssel. Akciós volt a kóla, és mondja nekem hogy én nem viszek? Mondtam hogy mi nem szeretjük, nem szoktunk inni, különben is egészségtelen. Erre azt mondja nekem, hogy hülyeséget mondok, mert a kóla igenis egészséges. Hogy hogy az én 4 éves lányom még nem ivott!? Azt mondja az ő másfél éves unokája úgy issza a kólát mint a vizet. Náluk napi két üveggel elfogy, csak azt isszák. Azt mondta mi azért nem iszunk kólát, mert bioanyuka vagyok. Ettől már az lennék?2017. febr. 28. 10:34
11/16 anonim válasza:
A kólában egyrészt rengeteg cukor, másrészt foszforsav van. Előbbi hatását nem kell részletezni, utóbbi kivonja a kálciumot a csontokból, fogakból. Kifejezetten egészségtelen a napi szintű fogyasztás.
Alkalmanként nem árt semmilyen egészségtelen étel-ital, tehát egy normálisan táplált gyereknél belefér 1-2 havonta gyorsétterem vagy ritkán egy pohár kóla is. De napi szinten a felnőtt szervezetben is kárt tesz, és a koffeintartalmat még nem is említettem.
12/16 anonim válasza:
Kerdezo, tenyleg nem ertem, miert sertodtel me. Senki nem irt semmi bantot. Vagy nem ertem, mit vartal? Kaptal megerositest, h az ismerosod buta es a kola nem egeszseges. Megakadalyozza a kalcium beepuleset a csontokba - tobb egeszsegtelen egyeb hatas mellett - es teljesen tonkreteszi a csontokat. Ugyh ha az ismerosod azt akarja, h legyen egy elhizott gyereke egy 60 eves embernek megfelelo csontszerkezettel, akkor itassa csak a szerencsetlennel a kolat.
13/16 anonim válasza:
12, nagyon egyszeru miert sertodott meg, azert, mert bar igaza van de paran ramutattak hogy ez nem valodi kerdes csak egy beszeljuk ki a hulyet aki beszolt nekem tipusu topik es ebben nem mindenki volt partner.
14/16 anonim válasza:
Egyebkent nlc, hoxa, stb tele van ilyen "szidjatok velem a szomszedot/anyot/masik anyukat" topikkal, az ilyen temakat ott kell feldobni mert ott raharapnak. Itt meg megkerunk hogy legyszi ne tegyel fel olyan kerdest ami nem kerdes (a szabalyzatban is benne van).
15/16 anonim válasza:
Az elsőnek van igaza! :)
Mi hébe-hóba iszunk kólát, kb 2 hetente 1 üveggel, mi szeretjük, a 4 éves fiam 1 éve szekál, hogy had kóstolja meg, nem engedem. Abban egyeztünk meg, hogy az 5. szülinapján ihat fél pohárral, de utána sem fogok neki adni.
16/16 anonim válasza:
Sehány éves gyereknek nem való kóla. Hízlaló, fogat elcsesző gusztustalan amcsi lötty. A vízkövet jól lemarja a wc-n. Ebből lehet sejteni milyen egészséges. Inkább bio anyuka legyek, mint olyan, aki hosszú távon elrontja a gyereke egészségét. Jó eséllyel nem bio szülő gyereke lesz cukros, bélrákos vagy vágásúlyú disznó. Ne foglalkozz az idiótákkal. Főleg magyarokkal. Ebben az országban alig nevel valaki normálisan. A táplálkozás is idetartozik. Nem hiába "táposok" az erdélyiek számára is. Műkajás, agyon gyógyszerezett nép. Még gyümölcs helyett is vitamintablettát szed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!