A barátnőm a 10 éves fiával alszik. Nem marad ebből valami retardációja a gyereknek?
A férje horkol,a fia pedig járkál éjszaka,ha nem alszik vele valaki. Előbb-utóbb csak tudatára ébred és leválasztja a fia,ugye?
Kérdeztem a kissrácot minap tudják -e az osztálytársai,azt mondta,hogy az anyja megkérte ne árulja el a suliba. Akkor csak tudja,hogy gáz! Én szoktam neki mondani,azt felelte,amíg a fia nem kéri hogy ne,addig vele alszik.
Semmi retardacioja nem lesz ettol. Ellenben a kerdes eleg retardalt.
Amugy meg mi kozod hozza?
Elég fura. Nem normális.
Persze, ha a gyerekeken múlnak, akkor még 10 éves korukban is szopnának.
Anyukának kéne normálisan viselkednie a gyerekkel, az életkorának megfelelően. Nem úgy, mint egy kisgyerekkel. 10 éves már!
Na meg talán azzal kéne foglalkozni, hogy miért mászkál.
Szuper házasság lehet. Gondolom, tipikus csak lakótársak, aztán mindenki éli külön az életét.
Szerintem anyukának a fia jelenti az egyetlen örömet, ezért viselkedik ilyen majomszeretettel iránta.
Jó sok kérdést láttam fent arról,hogy panaszkodnak a párok egymásra,mert az egyikük nem tud elszakadni anyukatól,apukától,irányítják,kisajátítják. Vagy csak idősebb nőkhöz,férfiakhoz vonzódnak. Esetleg nulla a nemi életük valami megfejthetetlenn okból.
Ezeket lehet erre fogni?
Bar en nem tartom ezt normalisnak de hogy nem lennek a baratnod az biztos.
-beledumalsz a csaladi eletembe
-a fiammal beszelsz a mi alvasi szokasainkrol kvazi uszitva ot (ha firtatod hogy oszttarsak tudjak-e azzal erosited hogy nem helyes)
-gyakorin pofazol ki idegenekkel
-arra fogod hogy "csak jot akarsz".
Undi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!