Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen kis szandált vásároljak...

Milyen kis szandált vásároljak? Ami jó szellös, könnyü, benti és kánikulai használatra is jó?

Figyelt kérdés
Néztem Adidast,de mindegyiknek szintetikus a talppal érintkezö része.
2010. máj. 9. 14:52
 1/7 xStefix ***** válasza:
54%

Én kínaiban veszem, mert nincs pénzem arra, hogy egy-egy nyárra ezreket költsek csak cipőre. Eddig nem volt gondunk ezzel sem.

A lányom elmúlt 2 éves, de én most még olyan szandált vettem, aminek van hátul függőleges pántja is, így jobban tartja a bokáját. Majd jövőre veszek olyat, ami csak a bokáját fogja körbe. Egyébként műbőr, könnyű, jól hajlik a talpa, szellős-pántos és úgy néztem, kényelmes neki. Gondolkodtam, hogy vegyek-e egyet a játszótérre is (amit le lehet amortizálni), de oda inkább gumipapucsot ajánlottak.

Ha még csak most tanul járni, akkor mindenképp olyat vegyél, amin két tépőzár is van, hogy jobban tartson.

2010. máj. 9. 16:22
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.Van rendes utcai szandija,azzal nincs gond.Eléggé izzadós a Babóm.Vettem már kinais kispapucsot neki,de nagyon beleizzadt a lába,ezért kellene jól szellözö nem müanyag.
2010. máj. 9. 22:13
 3/7 anonim ***** válasza:

Elefanten szandált, ha jó minőségűt szeretnél. Nem olcsó, de hát a jó minőségű gyerekcipők közül egy sem az. Olyan 7000 Ft körül vannak, sokféle típusa van, elég régi és bevált gyerekcipő márka. Magyarországon a Deichmann cipőbolt forgalmazza, de van honlapja is, csak az németül van (Google kereső: "elefanten" szóra keresve megtalálod).

Szóval a kisfiamnak már második éve ilyen cipői, szandáljai vannak, mi nagyon szeretjük. Az előző évi szandál gond nélkül végigszolgálta a nyarat (5 hónapot), pedig volt, hogy nagymamáéknál kint a tanyán a porban, sárban húzta-nyúzta. És a belseje bőr volt eddig minden kiscipőnknek.

2010. máj. 9. 22:15
 4/7 anonim ***** válasza:
Mi a múltkori cipőbörzén Dr. Punto szandit vettünk neki. 3 pántja van a lábfejnél és fedett sarka, anyaga bőr. Az ő lába is izzadós, de jó bentre és kintre is neki, nem izzad meg benne.
2010. máj. 11. 14:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Superfitet tudom ajánlani, de nem olcsó.
2010. máj. 11. 20:26
 6/7 kelemenkelo ***** válasza:
szia.a skálában most nagyon jo 50%os akcio van én tegnap 2 bőr szandit vettem meg 1 vászon kiscipőt 5100ért.ha van lehetőséged nézz be.
2010. máj. 12. 07:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Én punto rosso szandit vettem, 3 pántos, tartja a bokát, bőr és nem került csak 3000ft-be. Vaterán vettem, de a punto rosso weboldalán is lehet kapni. érdemes megnézni! Eddig siestát hordtunk, de szerintem ez is van olyan jó és még fele annyiba sem kerül
2010. máj. 12. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!