Milyen kis szandált vásároljak? Ami jó szellös, könnyü, benti és kánikulai használatra is jó?
Én kínaiban veszem, mert nincs pénzem arra, hogy egy-egy nyárra ezreket költsek csak cipőre. Eddig nem volt gondunk ezzel sem.
A lányom elmúlt 2 éves, de én most még olyan szandált vettem, aminek van hátul függőleges pántja is, így jobban tartja a bokáját. Majd jövőre veszek olyat, ami csak a bokáját fogja körbe. Egyébként műbőr, könnyű, jól hajlik a talpa, szellős-pántos és úgy néztem, kényelmes neki. Gondolkodtam, hogy vegyek-e egyet a játszótérre is (amit le lehet amortizálni), de oda inkább gumipapucsot ajánlottak.
Ha még csak most tanul járni, akkor mindenképp olyat vegyél, amin két tépőzár is van, hogy jobban tartson.
Elefanten szandált, ha jó minőségűt szeretnél. Nem olcsó, de hát a jó minőségű gyerekcipők közül egy sem az. Olyan 7000 Ft körül vannak, sokféle típusa van, elég régi és bevált gyerekcipő márka. Magyarországon a Deichmann cipőbolt forgalmazza, de van honlapja is, csak az németül van (Google kereső: "elefanten" szóra keresve megtalálod).
Szóval a kisfiamnak már második éve ilyen cipői, szandáljai vannak, mi nagyon szeretjük. Az előző évi szandál gond nélkül végigszolgálta a nyarat (5 hónapot), pedig volt, hogy nagymamáéknál kint a tanyán a porban, sárban húzta-nyúzta. És a belseje bőr volt eddig minden kiscipőnknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!