Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A danon actimel-ből tényleg...

A danon actimel-ből tényleg csak 1et lehet naponta meginni?

Figyelt kérdés
2017. febr. 21. 19:23
 1/9 anonim ***** válasza:
75%

Többet is nyugodtan- de nagyon cukros!

Magam részéről az egyet is soknak tartom- cukorbomba.

2017. febr. 21. 19:30
 2/9 anonim ***** válasza:
72%
sovány tej, cukorszirup, sűrített sovány tej, epres készítmény 5 % [eperpüré 42% (sűrítményből), cukor, módosított keményítő, savanyúságot szabályozó anyag (nátrium-citrát), természetes aromák], tejszín, dextróz, kalcium, élő joghurt kultúra, L. casei Danone® kultúra (CNCM I-1518), B6- vitamin, D-vitamin.
2017. febr. 21. 19:31
 3/9 anonim ***** válasza:
74%
na most az a kis B6 vitamin ami benne van, meg D vitamin az semmi kb. Tényleg a cukortartalma a legaggasztóbb 2. a felsorolásban tehát rengeteg van benne
2017. febr. 21. 19:33
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem vagy cukorbeteg, annyit iszol, amennyit akarsz. (A fentiek figyelembevételével, bár jól le lettek pontozva, pedig igazat írtak.)
2017. febr. 21. 21:05
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!én nem pontoztam le senkit!
2017. febr. 21. 21:11
 6/9 Galenit válasza:
65%
Amennyit akarsz. Ennek csak a pénztárcád és a vércukorszinted szabhat határt. Amennyiben arra gondoltál, hogy a vitamin/ásványianyag/egyéb tartalma miatt kéne korlátozás, akkor megsúgom, hogy annyi nem fér beléd, amennyitől túladagolásod lenne. :-)
2017. febr. 22. 15:14
 7/9 anonim ***** válasza:

Mindegy ennyi kis lepontozás nem ártott meg a lelkemnek :D

Nekem amúgy bűn édes az actimel, bárki bármiz mond- és gyomorégésem volt eddig utána ha ittam.

Ha már immunerősítés, akkor inkább a natúr activia joghurtot ajánlom pl. (de más is megteszi) magvakkal (pl. mandula, zabpehely ilyenek).

2017. febr. 23. 09:33
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
A danon actimel-ből 1 is több, mint kellene. Józan ésszel végiggondolva semmi olyan nincs benne, amit más, kevesebb cukortartalommal bíró táplálékkal nem tudnál bevinni.
2017. febr. 27. 16:51
 9/9 peterrapid válasza:
Nem ajánlanám az egynél többet ,magamból kiindulva én négyet ittam meg egy nap és utánna mehettem dokihoz,mert a bélflórámat elcseszte.
2017. febr. 27. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!