A 9 éves kislányomon most vettem észre, hogy teli van kék-zöld-lila foltokkal. A hasa, a combja, a keze, és a hátán is van egy nagyobb kisebb folt. Többi lent?
Figyelt kérdés
Betelefonáltam az iskolába, hogy tudnak-e erről valamit, és nem semmit. Az egész osztállyal jóban van, a tanárok nagyon szeretik. Itthon mi sosem verjük. Mitől mástól lehetnek rajta ezek a foltok?2017. febr. 21. 13:45
11/31 anonim válasza:
nem lehet hogy valaki mégis bántotta?csak nem mer beszélni róla?
12/31 anonim válasza:
Nem lehet, hogy,a férjed áll emögött? Nem telennél az első, akinek rá kell jönnie, hogy a kedves, csupa-szív férje egy pszichopata állat.
13/31 anonim válasza:
Szia! Azonnal vinném orvoshoz, esetleg látleletet vetetnék. Kizárt, hogy ne bántották volna. :(
14/31 anonim válasza:
Ez egy csomó betegség tünete is lehet, pláne vérképzési zavaroké. Én vérzékeny vagyok, ha csak erősebben hozzámér valaki már kék-zöld vagyok és itt az erősebb alatt azt értem, hogy pl.a fiam nekem jön a közlekedőbe, bekékülök. Így én azt mondanám első körben mindenképpen orvos. Ő biztosan meg fogja tudni állapítani, hogy bántalmazásból szármzik-e ez a sok felszini bőrelváltozás. Én nem kiáltanék egyből farkast, pláne nem vádaskodnék, ha ténylegesen azt állítja nem tudja miként szerezte és az iskolában is értetlenkednek, akkor sürgősen orvos. Olyan heleketn is nézd át, ahol nehezen sérülhet, például nekem a combom belső fele is rendszeresen sötétlila. Nem mondom, hoyg egyből a legrosszabra kell gondolni, de enyhe vérképzési zavar és még kismillió más egyéb viszonylag ártalmatlan betegség bevezető tünete is lehet ez. Orvos minél előbb, ha ma már nem rendel, akkor holnap legkésőbb, én nem várnék vele. Bármi is az oka, ő meg fogja tudni állapítani merre indulj tovább.
15/31 anonim válasza:
Biztosan bántották, csak fél beszélni róla. Remélem semmi komoly!!!
16/31 anonim válasza:
Nem biztos hogy bantottak, lehet hogy olyan betegseg hogy legaprobb utestol (eleg 10 perc maszokazas) foltos lesz. Ismerosom ilyen, bar o idosebb de nyaralas alatt ha a medenceben csuszdazott vagy ilyesmi, ugy ebredt reggel mint akit felholtra vertek. Mondta, hogy ilyen a bore.
17/31 anonim válasza:
Szerintem is vidd orvoshoz! Én is olyasmire gyanakszom, mint a 14,16-os hozzászólók. Nővérem is ilyen. Ha egy picit erősebben fogjuk meg akár a karját vagy bármi, belilul. Nemrég volt masszázson, szó szerint úgy néz ki, mint akit összevertek.
18/31 anonim válasza:
Na voltál vele orvosnál? Mit mondott?
19/31 A kérdező kommentje:
Igen, voltam vele. Azt mondta, ez nem betegség jele, hanem rugás, ütés, és valaminek neki lökhették, mert sima nekiütközéstől nem ilyen lesz. Holnap bemegyek az igazgatóhoz vele, Biztos nem fogom hagyni, hogy bántsák a lányom, és azután legyen valami vele, ami miatt pszichológushoz kelljen vinnem.
2017. febr. 21. 19:35
20/31 anonim válasza:
Egyszerű: A lányod mindenkivel jóban van és ezt te tudod és valaki mégis el kezdte verni de nem meri vagy inkább szégyelli megmondani mert te azt hiszed hogy minden rendben van és nem akarja , hogy azt hidd hazudott . Vagyis ez kicsit bonyolult mert nem akarja , hogy azt mond pl. De te azt mondtad minden rendben van ... És emellett ha megmondaná akkor lehet cikiznék mint pl. árulkodós vagy ilyesmi .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!