Anyukák akik reggel este zuhanyoznak/fürödnek, hányszor zuhanyoznak/fürödnek egy nap a 2,4 éves gyerekeiteket?
Figyelt kérdés
Anyósom szerint tönkre teszem a bőrüket
reggel a 4 éves lezuhanyzik, délután edzés után megint.
A a wc-n nagy dolgoznak kimosom a popsijukat....(még a sajátom is a mái napig én így szoktam meg.)
Testápolót használunk.
2017. febr. 17. 20:25
11/16 anonim 

válasza:

Este fürdik. Egy 4 éves gyereket teljesen felesleges reggel zuhanyoztatni. Ha éjszaka izzad, akkor túl meleg van a szobájában. Normál esetben testápolóra sem lenne szüksége, gondolom száraz már a bőre a sok víztől. Kaki után nedves törlővel törlöm ki a gyerel popsiját, én is nedves wc papírt használok.
12/16 anonim 

válasza:

Azért vagyok lepontozva mert reggel este furdetem/tusolom fürdőkrémmel a gyermekem??
Kik járhatnak ide pontozni...
13/16 anonim 

válasza:

Huh. Nekünk így is minimum 1,5-2 óra elindulni valahová reggel. És még senki nem fürdött, sminkelt.
8ra megy a nagy oviba. 6kor kelünk. Ezért keltsem őket 5kor? Én kihagyom. Elég az esti fürdés.
14/16 anonim 

válasza:

Mi este a gyerek reggel :) olyan jo illatú egész nap!
15/16 Coffelia 

válasza:

Én reggel sima vízzel zuhanyzom tusfürdő nélkül, este tusfürdővel. A férjem csak este tusfürdővel. A gyerekünk 2 éves, este fürdetjük, többnyire tusfürdővel. Amíg nem indulnak meg a kamasz hormonjaik, nem termelnek olyan izzadást éjjel, ami bebüdösíti őket nappalra, ha nem zuhanyozzák le reggel. Én olyan 13 évesen kezdtem reggelente is zuhanyozni, mert már éreztem, hogy nem vagyok friss nélküle.
16/16 Coffelia 

válasza:

Jahh, es a gyereknél nem használunk semmilyen testápolót, tökéletes a bőre állaga így is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!