Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nagyon vekony a harom evesem....

Nagyon vekony a harom evesem. Akinek szinten volt ilyen problemaja, javult ez kesobb? Vizsgaltak valamire (verszegenyseg, allergia, etelintolerancia, stb), ha 7gen, kiderult valami?

Figyelt kérdés
Probalkoztatok valami etvagygerjesztovel, plusz vitaminnal, stb.?
2017. febr. 14. 21:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Lehet alkati jellegű (pl esetemben, egyre több allergia faktort hagytam el életem során, amitől javult bár az egészségi állapotom, de örökre vékony maradtam, 30-as éveimre is), és lehet pusztán ételallergia az oka.

Az utóbbi eshetőség miatt javaslom elhagyni a laktóz tartalmú ételeket (tej, tejtermék), és a glutén tartalmúakat (a legtöbb gabona tartalmaz glutént, de kivétel az olcsóbbak közül a rizs, a kukorica és a köles; a drágábbak közül kivétel az amaránt mag, meg még néhány "egzotikus" fajta).

2017. febr. 15. 21:38
 12/13 anonim ***** válasza:

Lányom jövő hónapban lesz 6 éves. 107 cm és 15 kg. Nagyon mozgékony, szinte egész nap meg sem áll.

Én egyébként ennyi idősen 14 kg voltam, úgyhogy ez nálunk genetika.

2017. febr. 15. 22:34
 13/13 anonim ***** válasza:

Én fiam is 12 kg, 3hónap híján 3éves. Nagyon válogatós, a bölcsiben bármit megeszik, itthon szinte semmit... És mellette nagyon mozgékony.

EGészséges amúgy, béres cseppet kap még sosem szólt a doki hogy betegesen vékony lenne, pedig gyakran látja, mert a bölcsiben egyfolytában összeszed valamit, és gyakran visszük dokihoz.

2017. febr. 23. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!