Melyik név tetszik a következők közül?
Figyelt kérdés
Ignácia
Imelda
Immakuláta
Imola
Indira
Inez
Inge
Ingrid
Irina
Iringó
Írisz
Ivonn
Izabella
Izaura
Izidóra
Ízisz
Izméne
Izolda
2017. febr. 13. 22:56
12/16 anonim válasza:
Izabella, Írisz, Ingríd, Inez. Nincs közte, de az Ildikó is tetszik.
13/16 anonim válasza:
Csak azt ne add neki (ha most egy születendő babáról van szó), hogy Immakuláta. Komolyan nagyon vicces :D Olyan mintha azt jelentené "tisztátalan, koszos" mondjuk spanyolul :D még a fosztóképző is megvan!
A többi amúgy szép :)
15/16 anonim válasza:
Ha lehet, jelzem, melyiket lőnék ki... Az Immakulátát már említették előttem... Nos, nekem személy szerint az Izoldáról egyfelől a "vizelde" szó jut eszembe -elnézést, nem akarok evvel senkit se bántani-, és a "Tisztán és vízzel" (Trisztán és Vízzel/ Vizelde).
Izaura, háááát.... reméljük mindnyájan szerintem, hogy nem rabszolgasorsra jut, ha így hívnád.
16/16 anonim válasza:
...na de a tetszésről is pár is szót: Ha Inge lesz, a majdani férje joggal mondhatja más férfiaknak, ha féltékeny természetű, hogy "akinek nem Inge...!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!