Farsang? Jelmez a gyereknek?
Kis kíváncsiskodás, "közvéleménykutatás".
1: Ki választotta ki, mi lesz a gyermek? Ő maga, vagy te?
2: Magad készítetted, vagy vetted a jelmezt?
3: Minek öltözött be?
4: Mennyi idős?
Fiam ovijában ma van a farsang, így jött a kérdés. Kiscsoportos, még nincs 4 éves, pók lett. Én varrtam neki.
#10 vagyok: észemről abszolút kitétel, hogy kényelmes legyen, ha akar, egész nap jelmezben tudjon maradni. így mindig saját ruhája az alap, amire rávarrok (inkább csak fércelek) ezt-azt.
pinteresten rengeteg ötlet van, a triceratops ötletétől pl megrémültem, de szabásmintát is találtam, melegítőjére varrtam rá, így gyorsan kész lett.
Most Aragorn, ami tk egy sima vándor, lovagszerű... ami azzá teszi, aki, az a szürke tünde-köpeny és a kiegészítők. mivel nagyon előre mondta a gyerek, hogy ez szeretne lenni, így kínából rendeltem a zöld tünde-levél kitűzőt, és az esthajnalcsillag medált (amit Arwentől kap), ill. a királyi gyűrűt... mindezt összesen kb 500 ft-ért (mondjuk vsz nem sokáig engedik majd, hogy rajta legyen, de mindegy, a lényeg, hogy addig is örül neki :))
Vegyesen.
Vagy cica lesz, vagy tündér. 2 éves. A tündérhez vettem szoknyát és szárnyat, pálcát még tavaly kapta, ami igazából jogar és korona is járt melle.
A cica nem nagy dolog, fekete ruháihoz megkapja a még tinikoromból maradt cicafület és farkat, az egyik csengőt egy szalaggal a nyakába akasztom, a zoknijára pedig ragasztok kartonpapírkarmomat.
Én is meg tudnám csinálni, de ez az első farsangja, nem akartam, hogy kilógjon lefelé vagy felfelé.
1. természetesen a gyerek :) Nyilván, ha elborult dolgot talál ki, akkor azért próbálja téríteni az ember.
2. Általában saját készítésű
3. Búvárnak, de volt már tündér, egérke...
4. 6 éves, idén megy suliba
A pók lenne az egyetlen, amit nem vehetne fel, vagy apja megcsinálja, és én nem is látom jelmezben. :D
6 éves lány királylány lesz - Lidlben vásároltam olcsón.
3 éves a kicsi - ő boszorkány lesz - szintén a Lidlben vettem 2 éve a nagynak. Igy mi mindent 2x fek tudunk használni, utána meg otthon flangálnak benne. Nem sokba kerul (6-7 €), napi 8 órában dolgozok és amit készítenék az nagyon béna lenne. Es még az anyag és a kiegészítok is drágák :)
1. Ő választotta, kis ráhatással.
2. Vettem. Nem tudok varrni és szebb is a vásárolt, mint amit eszkábálni tudnék.
3. Boszi lesz, de modern boszi, nem vasorrú bába
4. 5 èves
És a lényeg az ő örömük, akár készített, akár vásárolt a jelmez, csak az számít szerintem, hogy ők örüljenek.
A kreativitásomat másban élem ki, ez nem okozna örömöt, csak stresszelnék rajta, annyit meg nem ér a dolog. Nálunk tavaly alig volt készített jelmez. Sokan nem is érnek rá ezzel bíbelődni, de aki ráér és van hozzá tehetsége, csak hajrá. :-)
Nyari ruhas Elsa leZ, ebayrol rendeltuk...
Varhattam volna barmit,ha ezt szeretne,:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!