Hogyan szoktassam bilire/wc-re ősszel a 22 hónaposomat?
bocsi, hogy belekérdezek, de attől hogy újszülött korban besárgul egy gyerek, az hogy függ össze a WC-re szoktatással???? ez érdekelne.
mégergyszer bocsi, hogy ideírom.....
első vagyok és értem mit akarsz mondani.
az ismerőseim is úgy csinálják, mint ahogy a második válaszoló írta, játékosan társítják a dolgokat.
Valóban nem szabad erőltetni a dolgot. Ha úgy látod, hogy jelzi a dolgot a pelusban akkor van esélyed arra, hogy tovább menjetek. Sok türelem... mi is ennyi idősen már javában a bilire szokatással probálkoztunk, több-kevesebb sikerrel. Mi például ugráltunk, ha szólt és sikerült az esemény a bilibe:)...Védőnő megnyugtatott, hogy manapság ez már kitolodott a jó minőségű pelenkák miatt:(( ill. jó ha tudod hogy a lányok hamarab lesznek szobatiszták, mint a fiúk.)
sok türelmet kíván 2,5 éves manó anyuka
Köszi mindenkinek!
Kicsit furcsa, de mintha szólna Dani.. 2-3 napja odajön és mondja, hogy "kaka", mielőtt bekakál. Eddig nem nagyon törődtem vele, mert "kaka" a kakaó, az ital, és néha csak úgy is mondja... De a legközelebbi "kakánál" próbálkozunk:)
Vele kicsit nehéz, mert általában vagy éjjel kakil, vagy mikor lefektetem:p Igazi kópé..
Az elozo valaszolo vagyok.
Nekunk is volt olyan,hogy kihagytunk egy napot,pelust adtam ra,masnap mar nem akart a bilire ulni,csak tobbszori probalkozas utan.
Az elejen meg ugraltam is oromomben,egy-egy pisi utan,de ezt mindig nem tudja az ember csinalni.
Sok sikert es kitartast!
En egy hagyomanyos bilit vettem neki. Megorulok a motor, maci.... alaku biliktol. Ez bili es nem JATEK!
Kerdezgettem sokat hogy lesz pisi? Raultettem, addig meselj neki amig a bilin ul.
Amikor lesz valami a biliben akkor pedig nagyon nagyon orultunk, es egyutt tapsoltunk. Majd meglatod hogy o fog a legjobban orulni, hiszen eddig csak ucsorgott, es semmi, most eloszor viszont lett pisi v. ka..
Aztan amikor elmentek otthonrol akkor is vedd le rola a pelust, es majd jol erzi am magat pelus nelkul!
Egy parszor bepisil, nem baj ez termeszetes. De imadnak pelus nelkul lenni es majd megszokja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!