Hogyan szervezzek, hogy legyen erőm a gyermekre?
Egész héten lótás futás munka, bölcsi, különórák, háztartás, esténként örülök, ha fitten végigtudom pattogni a vacsiztatást, fürdetést és végre alszunk.
Hétvégére egy rakás kimerült szerencsétlenség leszek, most direkt megfigyeltem magamon, hogy csak délelőtt van bennem energia.felkelek üdén, jo kedvvel indul a nap, játszva öltöztetek, irány a rokonok vagy a bolt és délre elfogy a szufla, alig várom hogy elaludjon, estére már nem is látok kirakózni sem.
Mindent összevetve pont a legeslegfontosabbra, a gyermekemmel a minőségi időre nem marad soha energia!!!
Pont fordítva kéne lennie a sorrendnek, de ha hanyagolom magam, vagy a háztartást akkor egy putrisnak is beválnék.
Most is kipurcanva írok, egy szalmaszálat nem tudnék keresztbe tenni.
Nem ilyennek képzeltem az anyaságot, nem akarok ilyen lenni.
Igazabol abban segit hogy megerthesse maskepp is lehet! Valakinek ez is eleg loket arra hogy rajojjon, ideje valtoztatni. Nincs "receptem", egyszeruen csak azt csinalom minden nap hazimunkabol amit feltetlen kell a rendhez es tisztasaghoz en nem jarok naponta piacra meg nem fozok naponta. Ha o eddig ezeket csinalta, akkor maris kapott par tippet!
Es megegyszer megjegyzem: nem tartom magam kulonlegesnek, es mast sem aki kiegyensulyozott gyerek mellett, mert egyetlen gyerekkel ez teljesen termeszetes. Talan segit az is, ha latja, meg lehet csinalni csak epp revizionalni kell a sajat napirendjet! Kertuk hogy irja le hogy tudjunk segiteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!