Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan szervezzek, hogy...

Hogyan szervezzek, hogy legyen erőm a gyermekre?

Figyelt kérdés

Egész héten lótás futás munka, bölcsi, különórák, háztartás, esténként örülök, ha fitten végigtudom pattogni a vacsiztatást, fürdetést és végre alszunk.

Hétvégére egy rakás kimerült szerencsétlenség leszek, most direkt megfigyeltem magamon, hogy csak délelőtt van bennem energia.felkelek üdén, jo kedvvel indul a nap, játszva öltöztetek, irány a rokonok vagy a bolt és délre elfogy a szufla, alig várom hogy elaludjon, estére már nem is látok kirakózni sem.

Mindent összevetve pont a legeslegfontosabbra, a gyermekemmel a minőségi időre nem marad soha energia!!!

Pont fordítva kéne lennie a sorrendnek, de ha hanyagolom magam, vagy a háztartást akkor egy putrisnak is beválnék.

Most is kipurcanva írok, egy szalmaszálat nem tudnék keresztbe tenni.

Nem ilyennek képzeltem az anyaságot, nem akarok ilyen lenni.

2017. jan. 29. 16:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
20%
Bocsi: tanulj ;)
2017. jan. 29. 19:38
 12/17 anonim ***** válasza:
39%
Nekem 1 van. Rengeteget foglalkozom vele es nem szoktam kibukni hogy faradt vagyok, fentebb irtam hogy a munkam sem epp egy 6 oras ucsorgos. Valahogy megis minden jol megy, porog, boldogok es kiegyensulyozott csalad vagyunk, nem erzem magam faradtnak. Ferjemmel van hogy ejfelig filmezunk gyerek altatas utan es a gyerekre is jutott ido boven. Sosem gondoltam hogy ez kulonleges, valahogy igy sikerul elso idotol, 1 gyerek mellett sima ugy. 2-nel mar meredekebb lesz :)
2017. jan. 29. 19:42
 13/17 anonim ***** válasza:
43%
Ja es fozni is szeretek! Nem fozok minden nap mast mert az netto baromsag de mindig van finom kaja. Es a lakas is tiszta, nincs taki neni.
2017. jan. 29. 19:43
 14/17 anonim ***** válasza:
94%
És akkor ez most miben segít a kérdezőnek? Mármint, hogy leírod, hogy neked megy minden, mint a karikacsapás. Neki valamiért nem megy. Lehet, hogy egyszerűen nem bír annyit. Az nem segít rajta, ha néhányan megszólják, hogy márpedig bírnia kellene.
2017. jan. 29. 19:59
 15/17 anonim ***** válasza:
62%
Mivel egy mukkot nem szólt még, így csak a saját napirendünket tudjuk leírni, amit ha olvas, hátha látja, hogy van-e hiba nála, vagy nincs. De amíg nem tudjuk, neki milyen egy napja, mivel segítsük? Ő kérdezte: "Hogyan szervezzek?" Mi csak leírtuk.
2017. jan. 29. 20:43
 16/17 anonim ***** válasza:
35%

Igazabol abban segit hogy megerthesse maskepp is lehet! Valakinek ez is eleg loket arra hogy rajojjon, ideje valtoztatni. Nincs "receptem", egyszeruen csak azt csinalom minden nap hazimunkabol amit feltetlen kell a rendhez es tisztasaghoz en nem jarok naponta piacra meg nem fozok naponta. Ha o eddig ezeket csinalta, akkor maris kapott par tippet!

Es megegyszer megjegyzem: nem tartom magam kulonlegesnek, es mast sem aki kiegyensulyozott gyerek mellett, mert egyetlen gyerekkel ez teljesen termeszetes. Talan segit az is, ha latja, meg lehet csinalni csak epp revizionalni kell a sajat napirendjet! Kertuk hogy irja le hogy tudjunk segiteni.

2017. jan. 29. 21:00
 17/17 anonim ***** válasza:
56%
Esetleg nincs valami vitamin hiányod? Lehet nem àrtana valami komplexebb vitaminkészítményt szedned. Én mindent megcsinálok, engem egyedül a kevés alvás az, ami kiborít. Amikor a kicsi pl 3:40kor kel (2-3 napig egyhuzamban), akkor este 7re én is hulla vagyok, pedig akkor tudnék a naggyal lenni. Úgyhogy igyekszem kialudbi magam.
2017. jan. 30. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!