Mennyi idő volt nektek a teljes bölcsődés beszoktatás időtartama egy 2 éves kisgyereknél?
Vagyis: mennyi idő telt el az első naptól (amikor először ott járt egy-két órahosszára) addig a napig, amikortól kezdve már egész nap egyedül volt ott.
Különösen az érdekelne, hogy az egyedüli elalvás hogy ment? Mit csinálnak, ha egy gyerek alvásidőben vagy egyáltalán nem alszik, vagy csak ordít (ezzel nem hagyja aludni a többieket sem, gondolom...)? Ilyenkor mit tesznek a gondozónők, ha a szülő már dolgozik a munkahelyén?
Segítsetek, nagyon izgulok, mert a kisfiam augusztustól megy és az elalvása egy katasztrófa itthon is.
2 hét volt a beszoktatás (mondjuk mi hétfőtől csütörtökig járunk).
Nálunk nem volt probléma az alvással, így ennyivel könnyebb. De más babák nem aludtak pl. azokkal sétálgatott a gondozónő, vagy fekve simogatta őket, nyitott szemmel feküdt a gyerek de legalább csöndben volt. ha nagyon nem lehetett bírni vele, kimentek vele a játszószobába, az egyik gondinéni játszott vele, vagy mesét olvasott stb.
Nem hagyják azért üvölteni, ne aggódj! A másik meg hogy lehet ám h csak veled adja elő a rosszul alvást és ott ahol látja h mindenki alszik, valószínű ő is fog.
Nálunk pl. a fiam nem eszik egyedül meg nem is iszik pohárból (márhogy itthon nekem) ott meg olyan ügyesen kanalazik hogy ihaj...nem akartam elhinni, de meglestem kintről:)))
Köszi!
Azt mondta a bölcsőde vezetőnő, hogy náluk is 2 hét, és a 2. hét végére kellene, hogy ott is aludjon. Viszont a fiam még jelenleg cicin alszik el, vagy max. az autó hátsó ülésén... Van 3 és fél hónapom, mit tegyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!