Mennyi beszélgetés nem számít "puncsolásnak"?
Figyelt kérdés
Szeretnék többet beszélgetni az óvónénikkel, kérdezni, tanácsot kérni stb, de félek, hogy azt hinnék, ez puncsolás. Mert úgy látom, "nem divat" már beszélgetni.2010. máj. 6. 09:11
2/6 anonim válasza:
Hát ez így elég értelmetlen, ne haragudj....
Ezt ki kell tapasztalnod. Próbálj velük beszélgetni, azt észre kell venned, hogy mikortól teher már nekik, akkor vegyél vissza belőle.
3/6 anonim válasza:
Kérj egy időpontot! Nálunk legalábbis nem szeretik, ha valaki reggel, mikor visszük a gyerekeket, lefoglalja az óvónőket. Pár perc beszélgetés még belefér, de fél órák már nem! Délután szintén nem igazán jó, mert akkor is kell figyelni a gyerekekre, az udvaron vannak uzsonna után. Viszont van nyílt nap, fogadóóra, szülői értekezlet. Ha tagja vagy a szülői munkaközösségnek, ott is lehet alkalmad ilyen beszélgetésre, nálunk néha jelen vannak az óvónők, ha kérjük! Én nem szeretek csak úgy leállni velük beszélgetni, pedig egy kisebb községben lakunk, csak 20 gyerek van, 3 óvónővel, egy dajkával. (természetesen nem mindhárom egyszerre dolgozik.) Feltartani nem tanácsos őket a munkában.
4/6 anonim válasza:
szia.valamikor régen,még lehetett kérni tőlük időpontot,de ha esetleg úgy mész hogy alvás után vannak és kint vannak a gyerekek te meg mész a tiedért,akkor egy kis dumcsi belefér,de én sem mertem sokat beszélgetni velük,nem akartam el vonni a figyelmüket,megkérdeztem van e most 5-10 percre mert tanácsot akarnék kérni,sosem mondták hogy nem.nekem az volt a tapasztalatom,hogy szeretik ha az ember odafigyel a gyerekére,de más anyuka szemében valóban puncsolásnak számíthat hiszen nem tudják épp nem egymásról beszélgettek,hanem a gyerekről.
5/6 anonim válasza:
Én úgy tapasztaltam, hogy az óvodában, bölcsődében általában nem sietősek az ott dolgozók, vagyis szívesen beszélgetnek veled, ha kérdésed van. Feltéve ha nem alkalmatlan időpontban mész oda beszélgetni, de akkor pedig megkérdezheted, hogy mikor hallhatnál bővebben egy-két dologról. Tehát ha arra gondolsz, hogy vannak olyan embertípusok, akik 2 perc alatt lepattintják az embert, akkor szerintem az óvónők tipikusan NEM ilyenek, hanem türelmesek, hiszen kell is a türelem a sok eleven gyerkőchöz.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2010. máj. 7. 10:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!