2 éves kori magasság duplája a felnőttkori várható?
Akinek már van felnőtt vagy minimum kamasz gyereke és emlékszik mekkora volt 2 évesen, segítene?
A ti adataitok alapján mennyire ad jó közelítést a fenti tipp?
A kérdés apropóját az adja, hogy kislányom magasabb, mint az átlag, míg én kifejezetten pici vagyok (apja se nagy). Ha az 1 éves kori magasságát duplázom, már akkor is a "fejemre nő". Ráhatásom nyilván nincs, de kíváncsi vagyok.
Én is így tudom, a két éves kort kell duplázni.a szülinapit.
1-2 év között max 10 centit nőnek.kislányoknál kevesebb ez a max határ.
De régebbi szuloket nem erdemes kerdezni mert mindenki tuloz.mamam szerint pl egy egy eves már szobatiszta es nemhogy beszel, de énekel is..
Lányom 92 volt,nem hinném,hogy duplája lesz...
Én mindig magas voltam,aztán megálltam 171-en,ami átlag.
2 évesen 95 cm volt a nagyobbik fiam. De nagyon nehezen tudom elképzelni, hogy 190 cm lesz felnőtt korára. 9 éves most, az osztályban az alacsonyabb gyerekek közé tartozik, oviban meg kb. ő volt a legkisebb.
Most meg nem tudnám mondani, hogy hány centi, de olyan 130-140 között lehet, régen mértem már.
Akkor erre se lehet kicsit se adni. :)
Van egyébként 180 feletti nő is a családban, én pedig a 160-at se érem el (158), úgyhogy gyakorlatilag bármekkora lehet. Most 84 és még nincs 1,5 éves (1,5 hónap).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!