Ez normális! Honnan tudja ezeket?
A kislányom (6 éves) oviban felső csoportos. Megkérdezte hogy hogyan születik egy gyerek. Elmondtam neki, azt, hogy apuci magot ültet belém növekedni kezd stb...aztán a gyerek szórul szóra, nem kímélve a szavakat,elmondta hogy hogyan zajlik a szex. Ezt honnan tudhatta meg?
32/N
Az óvodából a többi gyerektől. Igen, normális.
Nem kell ebből tabu témát csinálni, az élet természetes része. Maximum ha trágár szavakat használt, vagy valami nem valósat mondott, azt javítsd ki.
6 évesnek szerintem nem helyénvaló az "apuci magot ültet" szöveg :o nem kell részletekbe belemenni, na de ferdíteni sem.
az oviban simán megbeszélik ezt egymás között, biztos van olyan gyerek, aki otthon látott is már erről könyvet, videót (hidd el, vannak olyan szülők, akiket nem érdekel, hogy ne jusson hozzá a gyerek).
"hidd el, vannak olyan szülők, akiket nem érdekel, hogy ne jusson hozzá a gyerek"
MIÉRT kellene arra koncentrálni, hoyg NE jusson ilyenhez hozzá a gyerek?
"MIÉRT kellene arra koncentrálni, hoyg NE jusson ilyenhez hozzá a gyerek?"
ezt komolyan kérdezed?
ovisokról van szó a kérdésben.
"a gyerek szórul szóra, nem kímélve a szavakat,elmondta "
erre a részre vonatkozott, hogy sok gyerek látott már otthon ilyet. Nemrég az oviban is mesélte az egyik kislány, hogy otthon mit látott a számítógépen...
nyilván nem peti, ida és picurira gondolta, amikor azt írtam, hogy NE jusson hozzá a gyerek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!