9 éves gyerekednek megengednéd azt, hogy megnézze a Deadpool című filmet - ha igen, miért, ha nem, miért nem?
Figyelt kérdés
Indoklást írj mindenképpen, köszi!2016. dec. 31. 16:59
11/13 anonim válasza:
Á, nem engedném. Még én sem néztem meg, mert nem szeretem az olyan filmeket amiben sok az erőszak. Most le lehet pontozni, de ez így van, gyengébb idegzetű vagyok, nem nézek durva filmeket. Nekem az előzetes is elég volt hogy eldöntsem hogy ez nekem túl durva.
9 évesnek nem értem mért kéne ezt néznie, nincs elég film a neten vagy mi?
12/13 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, hogy írtatok!
Ide is írhatnátok, ha van kedvetek!
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gye..
2017. jan. 2. 10:43
13/13 anonim válasza:
Igen ... Ugyan az erőszak és a szexuális utalások semmik .. A mai világban már akár egy 4 éves is ilyenben nő fel .... 1-2 év más számítógépe lesz és halomszámra tudja nézni ezeket és pl.: nem lehetsz ott vele egészen 14 éves koráig hogy nem-e néz valami 14 os filmet ugyan emberek .. Én voltam vagy 4-5 éves mikor először láttam az Amerikai pitét .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!