Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 4 éves lányom "visszafejlődik"?

4 éves lányom "visszafejlődik"?

Figyelt kérdés

7hós a huga, és cumizni akar, mászik vele, és sorolhatnám...eleinte vicces volt, de mostmár aggaszt, mert nagyon nyavalygós lett.

Gondolom ez átmeneti, és ahogy nő a picike, Ő is egyre kevésbé lesz ilyen dinka...:-) Nyugtassatok meg!

Előfordult ez másoknál is, hogy a nagyobb lesüllyedt a picike szintjére átmenetileg?

2010. máj. 3. 13:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Persze, ez természetes jelenség.
2010. máj. 3. 13:38
 2/4 anonim ***** válasza:
így van, teljesen normális dolog. majd elmúlik. ne szidd érte, de tedd világossá, hogy ő nem kisbaba, bánj vele az életkora szerint, persze így is sok szeretettel.
2010. máj. 3. 13:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is hallottam ilyet, szerintem normális dolog,és átmeneti.Ne aggódj!
2010. máj. 3. 14:38
 4/4 anonim ***** válasza:

az én lányom pl. 1,5 évesen szobatiszta volt, cumisüveget sem használt..

3 éves volt, mikor megszületett a kisöcsije, akkor viszont többször előfordult, hogy egyszerűen bepisilt, sőt be is kakilt. éjszakára pár hétre még pelenkáznom is kellett..:)

talán tudat alatti féltékenység, hogy újra ők is ugyanannyi figyelmet, törődést akarnak.

én úgy oldottam meg, hogy kivettem az első pár hónapra oviból, és hárman voltunk otthon. ne érezze magát kirekesztve, vagy hogy a tesó most fontosabb, mint ő.

elmúlik hamar. ez átmeneti 'zavart' állapot..:)

2010. máj. 4. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!