Elkerült benneteket a betegség így az ünnepekre?
Én végig ezen indultam csak nehogy betegesen töltsük a karácsonyt.
4 és1 évesek.
Bár a kicsi mintha szuszka lenne,de az is lehet h a fogzas miatt.
Szuszka mikor nem kap rendesen az orron levegot :)
Nalunk a pici mult heten volt beteg, laz, kohoges, szepen kigyogyult ( doki nelkul )
Nekem viszont par napja nagyon faj a mellkasom bal oldala, eddig csak ha kohogtem, de mar spontan is, nemtudom mi lehet.
Igaz kohogok is hetek ota, lehet attol ?
Sajnos nem.
Két napja belázasodott a pici, pedig már azt hittem h megússzuk betegség nélkül ezt a karácsonyt. Szerencsére már jobban van, már csak náthás.
Azért is kardinális kérdés ez a karácsonyi betegség nálunk, mert ilyenkor szoktunk menni a 250 km-re lévő nagyszülőkhöz, ráadásul ilyenkor 3 napig nincs orvos, csak ügyelet, az meg nálunk borzalmas, oda inkább nem vinném őket.
Ez amúgy sorozatban a 3. év sajnos amikor beteg valamelyik gyerek karácsonykor, már vége lehetne.
első vagyok. ügyelet lett a mai napja program. gennyes a füle. ne. csoda hogy szenvedett,es szenved vele. 1 hete már full cseppezunk de ezek szerint semmit nem segített sőt rosszabb lett. most kapott antibiotikumot.
jobbulást mindenkinek.
Jobbulást mindenkinek!
Utolsó
Azért a kedve legalább jo a kicsinek?
Mennyi idős?
ha elkezd fájni neki akkor vigasztalhatatlanul sir. amúgy el van de látszik rajta a fájdalom.
18 hos.es 3 hete szenvedünk a fülével.
sajnos tőlem örökölte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!