Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Elkerült benneteket a betegség...

Elkerült benneteket a betegség így az ünnepekre?

Figyelt kérdés

Én végig ezen indultam csak nehogy betegesen töltsük a karácsonyt.

4 és1 évesek.

Bár a kicsi mintha szuszka lenne,de az is lehet h a fogzas miatt.

2016. dec. 25. 06:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Nagyjából el. Múlt héten a fertőző osztályon nyaraltunk családostul, szerencsére a lányunk és én meggyógyultam. Egyedül a férjem nem. A bélfertőzésből kijött, de most a veséit támadta meg valami... Kapott rá antibiotikumot,s de túlzottan nem javult, tegnap délelőtt voltunk a sürgősségin is vesegörccsel. De legalább itthon lehettünk mind, mert nem fogták bent ő sem.
2016. dec. 25. 09:55
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Szuszka mikor nem kap rendesen az orron levegot :)

Nalunk a pici mult heten volt beteg, laz, kohoges, szepen kigyogyult ( doki nelkul )

Nekem viszont par napja nagyon faj a mellkasom bal oldala, eddig csak ha kohogtem, de mar spontan is, nemtudom mi lehet.

Igaz kohogok is hetek ota, lehet attol ?

2016. dec. 25. 10:01
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nem.

Két napja belázasodott a pici, pedig már azt hittem h megússzuk betegség nélkül ezt a karácsonyt. Szerencsére már jobban van, már csak náthás.

Azért is kardinális kérdés ez a karácsonyi betegség nálunk, mert ilyenkor szoktunk menni a 250 km-re lévő nagyszülőkhöz, ráadásul ilyenkor 3 napig nincs orvos, csak ügyelet, az meg nálunk borzalmas, oda inkább nem vinném őket.

Ez amúgy sorozatban a 3. év sajnos amikor beteg valamelyik gyerek karácsonykor, már vége lehetne.

2016. dec. 25. 10:06
 14/17 anonim ***** válasza:

első vagyok. ügyelet lett a mai napja program. gennyes a füle. ne. csoda hogy szenvedett,es szenved vele. 1 hete már full cseppezunk de ezek szerint semmit nem segített sőt rosszabb lett. most kapott antibiotikumot.

jobbulást mindenkinek.

2016. dec. 25. 14:17
 15/17 A kérdező kommentje:

Jobbulást mindenkinek!

Utolsó

Azért a kedve legalább jo a kicsinek?

Mennyi idős?

2016. dec. 25. 14:51
 16/17 anonim ***** válasza:

ha elkezd fájni neki akkor vigasztalhatatlanul sir. amúgy el van de látszik rajta a fájdalom.

18 hos.es 3 hete szenvedünk a fülével.

sajnos tőlem örökölte...

2016. dec. 25. 19:02
 17/17 A kérdező kommentje:
Szegényke 😞 igen ez a rossz a fülgyulladasba hogy olyan alattomos.
2016. dec. 25. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!