Jól csináljuk így az altatást?
Másfél éves a kisfiam. Sajnos 4 hónaposan kapott Adamo hintát ami nem baj de mindig abba aludt el utána tettük a kiságyba. Mostmár kinövőbe van ès úgy látom nem kényelmes abban elaludnia mert tekeredik ki benne mintha fordulna oldalra. Napközbe egyszer alszik ott elalszik mikor felkel kb 1 óra múlva átteszem az ágyba ott alszik tovább.
Viszont este már úgy altatom kb 2 hete h beteszem az ágyába elmagyarázom h nagy fiú már így kellene aludnia és kijövök a szobából. Eddig lekapcsoltam a villanyt és sírt minden este. Most ugyanígy csinálom csak égve hagyok egy kislámpát de ugyanúgy sír.
Az nem jött be h bújjunk össze a nagy ágyba mert ül fel és menne mindenfele.
Jó így megszokja egyszer vagy máshogy kéne?
Aztán hogy van? Kijössz, ő sír, utána megunja és elalszik? Mennyi idő után?
Szerintem sem jó, hogy minden este sír, főleg ha nem 1-2 percet, és nem csak nyöszörög. Kipróbálhatod, hogy mellé ülsz, nálunk egyik gyereknél a hát simogatás vált be, a másiknak meg az arcát simogattam direkt úgy, hogy a szemét be kelljen csuknia (kicsit a szeme elé is raktam a kezem), ettől percek alatt elaludt. Vagy ha felpörög attól, hogy ott vagy, akkor meg beválhat a ki-be menős módszer, beteszed a kiságyba, és azt mondod "mindjárt visszajövök, csak elmosogatok/elpakolok/stb.", kimész, egy perc múlva visszamész. Ha megnyugodott, megint mondasz valamint, kimész, 2 perc múlva visszamész.
Egyetértek a többiekkel .. Ne hagyd egyedül
Maradj a szobába
En is így altatom a lányom
Beteszem a kiságyba es lefekszem az ágy mellé a szőnyegre 😄
Soha nem sír .. 1-2 percig játszik , nevetgél majd elalszik ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!