Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen a gyerekszobátok?

Milyen a gyerekszobátok?

Figyelt kérdés
Szeretnék micimackos képeket a falra festeni de sajnos nincs kézügyességem.Tudnátok segiteni?Hogy razoljátok fel a figurákat?
2010. máj. 2. 22:30
 1/10 anonim ***** válasza:
Kreatív hobby boltba lehet kapni micimackós figurákat, hungarocellből kiszínezed és felragasztod a falra.
2010. máj. 2. 22:42
 2/10 anonim ***** válasza:
Mivel nekem sincs kézügyességem, így én nyomtattam szép fényes fotópapírra Micimackós, Verdás és Disney képeket és azok vannak fenn a falon. Szebb, mintha én rajzoltam és festettem volna.
2010. máj. 2. 22:43
 3/10 anonim ***** válasza:

egy barátnőm régen úgy dekorálta a szobáját, hogy diavetítővel vetítette falra a figurát, körberajzolta aztán kiszínezte.

persze csak akkor érdemes ezzel próbálkozni ha van diavetítőd micimackós filmed, ezért külön ne vegyél. az obiban is láttam micimackós faldekorációt.

2010. máj. 2. 23:20
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha esetleg könnyebb megoldást szeretnél,itt tudsz venni is Micimackós képeket... :)

[link]

2010. máj. 2. 23:38
 5/10 anonim ***** válasza:
először én is festeni akartam, de végül nem mertem belevágni, mi is nyomtattunk, 40*50-es színes képeket fotópapírra, a keretet meg ieában vettem, fa, 5 db, párszáz Ft volt. nagyon szép lett
2010. máj. 3. 00:25
 6/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem van ugyan kézügyességem, de közvetelenül a falra nem akartam festeni, mert az nem "mobil" és nálunk már volt úgy, hogy átrendeztük a szobát és lehet épp a festett kép elé került volna a bútor...stb.) Ezért is jobb ragasztott képekkel dekorálni. Meg ahogy nő a gyerkőc azt lehet változtatni. Nálunk most épp Thomas a sztár!:) Én mindenképp szerettem volna saját készítésű dekorációt is a falra és én ezt üvegfestékkel oldottam meg. Internetről nyomtattam sablonokat, amit bárki könnyedén körbe tud rajzolni, nem kell hozzá nagy kézügyesség. Ugyanúgy ahogy eredetileg kell, fóliára rajzoltam a figurákat, csak nem húztam le a fóliáról a kész rajzokat, hanem ollóval körbevágtam és kétoldalú tixóval felragasztottam a falra. Nagyon szépen mutat a sárga falon, pille könnyű így kevés ragasztó is megtartja és sérülés nélkül el lehet távolítani. Ezenkívül nyugodtan fel lehet tenni ablaküvegre is ezzel a módszerrel, ha éppen úgy akarod. Erősebb fajta irattartó fóliát használok, ez jó tartást ad a képnek. Nekünk is van kész dekoráció (szivacsszerű anyagból micimackó) emellett a falon, és igaz nagyon aranyos, de elég drágának tartom.Házilag ennyiből sokkal több dekort tudsz készíteni. Emellett Kikában,Bricostore-ban,Möbelixben lehet kapni fali matricát, az is nagyon jól használható, sokféle mintával létezik. Jó dekorálást kívánok!

2010. máj. 3. 09:13
 7/10 anonim ***** válasza:

szia, én vettem egy méter öntapadós tapétát, disney figurákkal, kb. 500 ft-ért. Kivágtam a mesealakokat, kb. 10 cm-esek, és azt ragasztottam a falra.

[link]

[link]

2010. máj. 3. 13:17
 8/10 anonim ***** válasza:
Én is diavetítőztem, de legutóbb Hupikék Törpikéket festettem és nem volt ilyen diafilm. Így A3-as nagyságban kinyomtattam a figurákat, felrajzoltam zsírpapirra és ha igy körberajzolod a falon a grafitos felét a fal fele fordítva visszaüti a mintát a falra. Nagyon szupi lett a lányom imádja, és még csak kézügyesség sem kell hozzá (nekem sincs), a festés kicsit tovább tart, de megéri!
2010. máj. 3. 14:20
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem egyszerű dolgom volt, apukám nagyon tud festeni, így Ő festett a gyerekszoba falára báránykákat.
2010. máj. 3. 15:09
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2010. máj. 5. 12:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!