Szerintetek mehetunk latogatoba a hat honapos fiammal olyan csaladhoz, ahol a harom honapos kicsi tudogyulladasos? Fertozo?
Nehogy elmenjetek! A tüdőgyulladást fertőzést okozza, naná, hogy fertőző. Amíg nincs rendben a gyerek, meg nem gyógyult, addig kerüljétek.
De azt én sem értem, hogy ha tüdőgyulladása van egy 3 hónapos babának, akkor az miért nincs kórházban...
Igen ezt igy innen nyilvan meg lehet mondani...
Làtom a gyereket...koncentràlok a tüdejére...hmm...igen, màr érzem is,most làzas...a tüdőgyulladàsa pedig... allergia okozta, szóval nem fertőz.
De beteg 3 hónaposhoz nem mennék,mert biztos nyűgös, hisztis, ìgy a szülei sem jó tàrsasàgok.
Ha meg a làtnoki képességem tévedett,akkor lehet vìrusos,bakteriàlis meg kismillió màs oka is...
6, fogalmad sincs, mi okozza a kicsi tüdőgyulladását, mert messze nem biztos, hogy fertőző...
Az én lányomnak a félrenyelt anyatejtől lett, na, az miért is fertőzne, pl?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!