Gyerekem kinőtte a kismotort, gondolkodom futóbiciklin. De valaki elmagyarázná miért is tanítaná egyensúlyozásra, ha úgy is lent van a lába a földön? Nem értem.
Leginkább egy új, nagyobb motor felé hajlok, nagyban megkönnyíti a bölcsibe járást.
Viszont sokan azt állítják, ilyen nagyobb korú gyermeknek(lassan 3 éves) már jobb lenne a futóbicikli, egyensúlyozni, biciklire "készíteni" .(van pótkerekes biciklije, tud ugyan vele menni, de csak lassan és nem kapott még rá az "ízére" a motort kéri mindig, szóval ha itt az ideje a pótketekessel is tanulhat egyensúlyozni, tekintve hogy a pótkerekek nincsenek teljesen a földön és fentebb is állítható. A jelenlegi már nagyon alacson neki.
Arra nincs keret, hogy ezt is azt is vegyek, és óriási az árkülönbség futóbicikli és kismotor között...
Nekünk rendes vázas, olyan mintha tényleg egy igazi bicikli lenne csak pedál nélkül. Hát nekünk semennyire nem segített az egyensúlyozásban, viszont rengeteget használtuk. Nekem 2 volt a nagyobb, amikor megszületett a pici. Nagyon sokat sétáltunk és a nagynak ezzel könnyebb volt jönni, mint sétálni és jobban is élvezte. Volt 2 motorja, egy kisebb meg egy nagyobb, de nekem volt valami ami miatt inkább buzdítottam a futóbiciklire. Ez pedig az volt, hogy sokkal halkabb volt, mint egy motor :) nekem ez fontos volt mert a pici gyakran a levegőn elaludt, de az örökös motor zajától nem tudott nyugodtan pihenni.
Most a pici használja, a nagyobb most 4 éves ő már pótkerék nélkül teker. A kicsi reggel ezzel megy bölcsibe, szerintem sokkal jobban is néz ki, mintha motorral menne. Ő sajnos még pótkerékkel nem tud menni, igaz én sem erőltetem!
igen, a biztonságérzete nem lehet még meg, mert a pótkerekes biciklivel egyszer eldőlt(elesett, de nem is esés volt, csak borulás)és azóta nem szívleli
csak mármeg félek, hogy hátráltatnám a további kismotorozással, ha már ennyire a futót javasolják máshol, aminek a lényegét én magam sem értem amúgy.
Ha futóbringát veszel ne ilyen műanyag legyen mert nem bírja a terhelést.
Fém legyen, állítható magasságú
Fiam 2.5 éves kora óta használja, pont ilyet :)
amúgy mgeik, hogy a gyermek utóbiciklin is csak gurul? szóval hogy egyik lába sem éri a talajt, mint pl kismotorral? a gyerekem már olyan profi motoros, hogy nagy lendületet adva, lejtőkön is legurul, tud toltni, parkolni (habár a kormányzás koordinációt hátrafelé még gyakorolnia kéne és szlalomozni is tud.(pont van egy házsor oszlopokkal.
h a futón is mennek a gyerekek hogy nagy lendület és utána csak gurulá, akkor tényleg tanítja egyensúlyozni..de amúgy el nem tudom képzelni, hogy van e értelme a pótkerekes biciklije mellé(amit hanyagol még), futónak
Elsőnek csak lépegetett vele, de most ott tart lendületet vesz és gurul két lába felhúzva és száguld
Ugyan úgy megy majd mint a motorral, csak tanul egyensúlyozni :)
De ehhez kell pár nap, meg jó méret is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!