Ez a KerekMese a youtube-on szerintetek is nagyon idiota?!
Pontosan! a gyerekem sem szívleli, eleve a mesélő hangsúlyozni sem tud, elhadarja a mesét, és mindig egy hangszinten énekel és gnóm az összes mesefigura.
Max a buszos megy tőlük, de amúgy sajna marad az angol, vagy amerikai mese/mesezene.
például ez élmény, hogy legurulnak az ágyról, viccesen utánozza itthon is a kisebbk gyerekem
2:44-től
https://www.youtube.com/watch?v=toBBWoirzbg
de rengeteg színre, számolásra tanító van, de magyarul még nem találtam hasonló színvonalt
AZ idióta nem kifejezés. Nálam ez mindennek a legalja, de sajnos a lányom szereti.
A mesélő/énekes beszédhibás, túlartikulál és a hanglejtése is egy röhej, egyik-másik Tomimese úgy ökörség, ahogy van.
Az izzadságszagú dalfordításaik hajmeresztőek, pl. "apa ujja, apa ujja merre vagy? Itt vagyok, itt vagyok, el ne szaladj!" Atyám, ez tök beteg!
AZ ábécédaluk szerint pedig a kvartettet q-val írjuk.
Én betiltanám az egészet.
Súlyosan ízlésromboló, és egy rakás ...r.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!