Kisgyermekem bőre száraz. Hogyan itassam többet, vagy hogyan ápoljam, ha nem szeretném testápolózni?
Lehet keveset iszik, a bölcsiben nem tudom mennyi folyadék megy, de reggel tej/kakaó szokott lenni, tízóraira kapnak gyümölcslevet és ebédhez 1-2 deci vizet.
hazafelé néha veszek neki, akkor megiszik 2-3 deci üdítőt(vízből csak pár kortyot inna), ill vacsihoz kap, de csak pár kortyot iszik és reggel, este a tejital is vízzel van keverve ugye.
Ezeken felül hogyan iktassak be több folyadékot?
Még mindig babafürdetőkkel ápolom, Johnsons, vagy Nivea. vagy írassak gyógyszertári fürdetőt 2,5 évesnek?
törölközés után, amikor teljesen záraz már a bőre és végigsimítom, száraz az egész. a lába, a karja
Szerintem ne hagyd magad átverni a reklámok által. Nagyon sok rosszat hallani ezekről a babafürdetőkről. Már régen gyógyszertári cuccokat kellett volna venni, és krémből is gyógyszertárit. Testápolót magamra se kennék.
Szerintem amúgy nincs összefüggés a száraz bőr és az ivás között, én rengeteget iszom, mégis száraz a bőröm. Csak az ivás nem fogja megoldani a problémádat.
Lehet, hogy én kikérném egy bőrgyógyász tanácsát is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!