Mivel kenitek extra száraz, érzékeny bőrű gyereketek kezét télen?
Figyelt kérdés
4 évesemnek minden télen rettentő száraz és piros a keze. Tavaly fürdetőkrémmel mosdattam, gyógyszertári testápolóval meg körömvirágos kézkrémmel kentem. Idén kecsketejszappannal mosdatom, a kezét itthon shea vajjal kenem, az oviba vittem neki körömvirágos kézkrémet. Valamennyit segített mindkét módszer, de így is nagyon száraz. Van valakinek valami tuti módszere?2015. nov. 26. 14:04
1/7 anonim válasza:
Nekünk a kék lapos dobozos nivea vált be, napközben többször kenem neki.
3/7 anonim válasza:
Tegnap vettem eucerin márkájú testápolót kimondottan atópiás száraz bőrre, állítólag hiper-szuper. Most várom a csodát.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Ceumed termékminta van itthon, először azt próbálom ki. Várom még a tapasztalatokat, arról is hogy az Eucerin hogy vált be.
2015. nov. 26. 22:12
5/7 anonim válasza:
A barátnőm kislányának a bőrgyógyász kevertetett zsírozót. Ugyanezen tünetekkel, kimondottan a téli időszakra.
Az én fiam súlyosan atópiás, de ugyanilyen kevert zsírozóval neki is rendben lehet tartani a bőrét, amikor csak ez a tünete van meg.
6/7 A kérdező kommentje:
Úgy néz ki, a Ceumed nem nagyon válik be... Ennek a kevert zsírozónak meg tudnád mondani a nevét, vagy az összetevőit? Háziorvos is fel tudja írni?
2015. nov. 29. 09:43
7/7 anonim válasza:
Bocs, nem voltam fenn az oldalon.
Ennek nincs neve, ezt nem tudja felírni háziorvos. A bőrgyógyász állítja össze a gyerkőc bőrének függvényében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!