4,5 éves a kisfiam, nagyon száraz a fejbőre. Babé extra gyengéd sampont néztem neki, hátha segítene. Vagy van esetleg vmi egyéb ötletetek? Aki ismeri mondana véleményt? Most johnson kamillást használunk.
Én megmondom őszintén hatalmasat csalódtam a Babé-ban.Már a kezdetektől a koszmó elleni samponját használtuk,azzal maximálisan elégedettek is voltunk,"tette a dolgát".Aztán kialakult a kisfiamnál a száraz bőr,mely átváltott atópásra.Iszonyat száraz volt mindene.Akkor vettük meg az Omega fürdetőjét a Babénak...hát egy nagy sz@r (elnézést)!!!Semmit nem ér,az ég adta világon.
amit én helyette javasolnék,a Bioderma termékek.Korábban nem is nagyon ismertem,de eszméletlen sok mindent gyárt és az összes bőrtípusra kínál megoldást.Vannak kimondottan gyermekeknek készült,extra száraz bőrre való termékeik is.Ha gondolod írj,és küldök linket is.
1. vagyok.Itt a link a Bioderma termékekről.
Külön keress rá a Bioderma ABC Derm termékcsaládra.Ez kifejezetten gyermekeknek/babáknak van. Én tényleg csak ajánlani tudom!
Remélem ti is megtaláljátok a Nektek megfelelő terméket (legyen az bármi is)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!