Szórnál mogyorót egy olyan kisgyerek mikuláscsomagjába, akinek az anyukája mogyoróallergiás?
Figyelt kérdés
Úgy hogy tudod, hogy allergiás az anyuka és a gyerek kora miatt egyértelmű, hogy a szülő fogja a csomagot "kezelni".2016. dec. 6. 19:46
2/13 anonim válasza:
3 éves korig gyerek sem ehet mogyorot
De amugy sem tennék bele
3/13 anonim válasza:
A gyerek csomagjához mi köze az anyukának? Mi az, hogy ő fogja kezelni???
Egyébként, igen szórnék. A gyereknek adom, nem az anyukának.
4/13 anonim válasza:
Tekintve,hogy vannak olyan súlyosan allergiások,hogy a mogyoró illatától is rosszul lesznek,nem,nem tennék.
5/13 anonim válasza:
Mivel a mogyoróallergia nem csak akkor lehet veszélyes, ha az illető megeszi, hanem érintésre, vagy por beszippantásával is veszélyes lehet, úgyhogy semmiképpen. Olyan sajna van, hogy valaki akkor is eltéveszti a dolgot, ha tud az allergiáról, csak nem gondolt bele, vagy "elfelejtette". Nem mindenki tudja szemelőtt tartani, mert nem kell vele élnie. Az "áldozat"vagy, vagy gondolkodtok, mit rakjatok a csomiba?
6/13 anonim válasza:
Szórnék, nyilván van annyi esze anyukának, hogy nem eszik belőle. Én még olyat nem hallottam, hogy ha egy családtag allergiás valamire, akkor senki nem eszik olyat.
7/13 anonim válasza:
Nem.
Csak akkor, ha tudnam, hogy szokott venni a gyereknek.
8/13 anonim válasza:
Kitalalom: mocsok anyos/ sogorno mogyorot tett a csomagba!
10/13 anonim válasza:
A legjobb barátnőm cukorbeteg, de van, hogy én is elfeledkezem róla. Van, aki reflexből állítja össze a mikuláscsomagokat vagy készen veszi, szóval ezért nem haragudnék meg ara, aki a csomagot csinálta. De én megpróbálnék figyelni rá. Amúgy sem tennék mikuláscsomagba mogyorót, mert gyerekként is utáltam - hasonló a helyzet a mandarinnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!