Telen mennyi idot toltotok a szabadban? Es mivel telik? Tud mar jarni vagy sem?
Ha tudtak jarni, neha akkor is babakocsiztunk.
Ilyenkor is lehet hintazni, botokat gyujteni stb.
Delelott es uzsonna utan szoktam kivinni oket.
1-1,5 órát, és van, hogy ezt naponta kétszer. :)
14 hónapos lesz a kisfiam, őt leköti az is, hogy járni tanul, levelekben gázol, fűben, dombra felmegyünk (játszótéren van egy kis domb), babataxival száguldozik, vagy tolja és sétál mögötte, felszedi a leveleket, pad lécei közt ledobja a levelet és újra felveszi... Nézi az autókat, buszokat, mutogatja, én is mutogatom neki.
Pont abban a korban van, hogy minden érdekli kint, szerintem ha 5 órán át lennénk a hidegben, az sem zavarná.
Babakocsiban nem ilyen rózsás a helyzet, csak akkor használjuk, ha muszáj, mert messze megyünk.
Biztosan gyerekfüggő, mert az egyik kislány ismerősünket is alig lehet kihozni, mert mindig haza szeretne menni, unatkozik a hidegben. Lehet a fiúk jobban elfoglalják magukat ilyen időben.
Nekem másfél évesem van általában másfél órát vagyunk kint. Ebből 1 orat t fut , sétál, szaladgál , levelezik, az utolsó fél órát meg a babakocsiban tölti, amíg elmegyünk a Tescóba majd haza.
De van amikor a városba megyünk, akkor akár fél napot is kint nézelődünk nem zavarja a hideg, nem is volt még soha beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!