Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 20 hónapos fiammal, nincs...

20 hónapos fiammal, nincs kedvem utcára menni? . Folyamatosan ellentétes irányba szalad, visitozik, az utestre menne. Ha baba kocsiban van, akkor is hisztizik pl. boltban lehúzza a dolgokat, sír értük.

Figyelt kérdés
2016. dec. 3. 21:01
1 2
 11/11 anonim válasza:
Meg tudom érteni, hasonlóan éreztem én is a fiammal. 2 év körül volt, mindenre nemet mondott, és ugyan annak az ellenkezőjére is, állandóan ellenállt. Alig mertem elvinni a mondókás klubba. Aztán azt gondoltam: hülye vagyok én hogy félek a saját gyerekemtől? És lelkileg elszántam magam, lesz ami lesz, de nem vonulunk vissza a 4 fal közé... nehéz volt. Most sem könnyű ( 9 éves) most is sokszor ellenáll, de azért többnyire megtalálom a kulcsot hozzá. Egy jó tanács: ne add fel, és a nyugalmadat próbáld megőrizni. Nagyon következetes határokat szabj, csak annyit amennyit muszáj, de azt mindig ugyanúgy. Menni fog :) csak el kell szánnod magad. Arra hogy ha ellenáll is, te kitartasz, de nem kiabálással, csak következetes nyugalommal. Ez át fog ragadni rá is, ha te kibírod. Benned dől el, fejben dől el. Vegyél egy nagy levegőt és határozd el hogy meg tudod csinálni. És meg fogod csinálni :)
2017. nov. 5. 02:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!