Ti egyformán vesztek a gyerekeknek Mikuláscsomagot?
Nem hiszem hogy egy 18 évesnek drágább bonbon kéne meg parfüm mikulásra. Végül is nem karácsonyról beszélünk.
Az meg természetes h a saját gyerekednek több mindent veszel és más dolgokat, főleg ha nem is egyszerre lesz az ajándékozás. Ráadásul őt jobban is ismered hogy minek örülne.
Így abszolút nem baj, mert nem egyszerre kapják.
Off: Mióta kellene Mikulásra édességen kívül mást venni? Annyira nem értem, hiszen ott a Karácsony, arra lehet venni bármilyen ajándékot. Persze pici baba kivétel, mert ő még nem eszik ilyeneket. (nem rosszindulat, csak kérdés)
Hogy lehet kinőni a csokiból? :D Közel 30 éves vagyok, de a mai napig minden évben feljön apukám Mikuláskor, hozza a gyerekeknek a csomagot, és nekem is hoz mindig mikuláscsokit, ráadásul szép nagyot :) 18 évesen még a csizmámba is beletették, ahogy "kell", utána lévő évtől már nem, mert már elköltöztem, de csokit mindig kaptam :) Amióta férjnél vagyok, azóta apukám a férjemnek is hoz amúgy. Ebből nem lehet kinőni, mi a munkahelyemen is mindig pakolunk egymás asztalára csokit ilyenkor, és mivel sokan dolgozunk ott, mindenkinek az asztalán kész édességraktár van délutánra.
Szóval a 18 éves lánynak is nyugodtan lehet ugyanúgy Mikicsomagot venni, mint a kisebbeknek, maximum ő nem veti rá magát az egészre rögtön, mint a kicsik, de garantálom, hogy meg fogja eszegetni ő is :)
"lehet a 18 éves már kinőtt a csokikból, jobban örülne valami hasznosabbnak"
Ja. Kérdezd meg a 45 éves férjem, hogy minek örül jobban, csokinak, vagy parfümnek. :)
Egyébként sztem pont Mikulásra (és Karácsonyra, meg egyáltalán semmilyen alkalomból) nem jó dolog olyat venni, ami "hasznos".
Nyilván egy elromlott mosógép helyett szuper egy új Karácsonyra, de az más tészta.
Szeirntem egy 18 éves is ugyanúgy örül a csokinak mint más (főleg ha édesszájú). Én is mindig csokit kaptam Mikulásra, erre az alkalomra nem kell neki parfüm vagy egyéb.
A gyerekeinknek mi is veszünk mellé valami apróságot pl. kifestő, ilyesmit. (meg a nagyszülők hoztak komolyabb ajándékot - csini karácsonyos ruhákat, nem is értettem miért, de az meg az ő dolguk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!