Milyen játékokat vennél karácsonyra a gyerekeknek ha kevés pénzből kellene gazdálkodnod?
A tesó 3 évesének meg a sajàt lànyomnak Playdoh szettet vennék 3-5000Ft között nagyon szépeket lehet venni és imàdjàk a gyerekek, nem mellékesen nem baj ha màr van nekik hiszen annàl jobb minél többféle van. Mondjuk ez 4E Ft/fő
A sajàt 2 éves fiúnak Wader garàzs szett. 4E Ft
Unokatesó 1,5 évesének làbbalhajtós nyuszi vagy kismotor. 3E Ft
A két picúrnak meg pl éjszakai vilàgìtàs,ami csillagokat vetìt vagy épp akvàriumot. 3E Ft/fő
Ez ìgy 21E Ft, bőven benne van a költségvetésedben. Ràadàsul mindenhol most jönnek az akciók és az àrakat is felfele kerekìtettem.
Szerintem ez egyáltalán nem kevés pénz. Nálunk a gyerkőc csak azért kap 5000 ft-nál többért ajándékot, mert az év folyamát folyamatosan vettem ezt-azt, amit "majd" megkap.
Unokatesók olyan 2000 ft értékben kapnak.
A babáknak valami csörgő, rágóka tökéletes választás. úgysincs még jelentőssége a karácsonynak az ő szemszögükből. 4 hónapos unokatesó itt is egy rágókát kap, illetve van talonban legutóbbi pontgyűjtésből egy p.ennys plüssöm a számára.
nagyobb unokatesók: 8éves nagylány "csodakefét" kap (utánzatot :o ), hogy ne legyen kín a fésülködés, 6éves nagylány valószínű puzzle-t, 3 éves fiú meg kisautót, transformer-utánzatot, vagy valami hasonlót. de lehet még, hogy kis dobozos legót kapnak, azok 2000 ft alatt vannak.
enyém gyerek 2-4 évesen anno fürdőjátékot kapott, megabloks thomast, kisautót, dinót... és könyv is mindig van a fa alatt, az minden korosztálynak jó ajándék, és bőven belefér a keretbe.
Ezt én sem tartom kevésnek. Nem veszek ennél drágább ajándékot a kisfiamnak, ruhát, ilyesmit úgyis folyamatosan kap, tehát csak játékot kell. 5000 Ft elég rá. (Ha valamit nagyon-nagyon szeretne, és én is jónak találnám, akkor biztos megvenném neki, de ehhez még kicsi.)
Ötlet: Lidlben most vannak fajátékok, szerintem szuperek, és jó árban, nézz körül!
Sok jót írtak előttem.... annyival egészítemném ki, hogy 4-5 ezer forintért már lehet kisebb duplo (később lego) szetteket venni. Van fiús, lányos. Jó minőségű, szép, időt álló játékok és lehet bővíteni a készletet a későbbiekben.
4 évesnek már puzzle, memóriajáték, társasjáték is lehet, vagy okos játékok (Castle Logix például)... ezek is vannak már 5 Forint körül. Biztosan találsz jókat ezek között!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!