Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mikor lett igazán anyás...

Mikor lett igazán anyás (apás) a gyereketek?

Figyelt kérdés

Amikor a másik szülő se volt jó, akkor se ha addig sok időt töltöttek együtt.

Meddig tartott?

Hogyan nyilvánult meg?

2016. nov. 18. 07:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Kislányom így született, extra anyásan. 1 hetesen, 1 hónaposan, több hónaposan is üvöltött más kezében, az apját viselte el néha.

Ez tartott 1.5 éves koráig, addig állandóan bújt, senki nem szólhatott hozzá, csak az én ölemben ült, csak én etethettem, csak én érhettem hozzá, pedig anyuék imádják mindkét gyerekemet, a fiam nagyon mamás is, de a kislány mégsem barátkozott velük. Aztán 1.5 évesen kezdett oldódni a helyzet, most 2 éves, már nem annyira anyás.

A fiam kb 2 évesen jutott el odáig, hogy észrevette, van anyja is, nála kb fél évig tartott a nagyon anyásság de nála nem volt ennyire durva mint a kicsinél.

2016. nov. 18. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!