Kicsit kibuktam, mi egy védőnő feladat?
Nálunk is nekünk kell bejárni havonta1x.
Mióta eszemet tudom itt így is volt.
A lányom 2 éves koráig talán 2x volt kint a védőnő.
A tanácsadáson kellett megjelenni nekünk!
nem is az a bajom, h be kéne menni, csak másfél év alatt már nem is tudom hányszor nem lehetett elérni, ill. mondom múltkor le is passzolt és már többször kértem, h adjon időpontot, h ne kelljen végigvárni az előző anyukát, meg az utánunk következő se nyomja ki az embert......
múltkor az lett volna a kérdésem h hogy lehet bölcsibe jutni, erre simán benyomta, h vigyem a gyereket havi 80-ért családi napközibe....na köszi, szóval szerintem ez nem egy védőnői színvonal
Nem igazán értem a problémádat.Szerintem ez általános,hogy a védőnő a legtöbb helyen csak az elején megy ki néhányszor,aztán te hordod utána.Vagy az a baj,hogy esetleg kénytelen vagy nála várakozni?Kinek passzolt le? Biztos nem a szomszédnak,és lehet,hogy oka is volt.Nem vagy kicsit kényelmes?
Bocsi,nem akartam ám bunkó lenni,csak nem igazán értem,hogy mi az,amin igazából kiakadtál.
mi nagyvárosban lakunk, baba születése után 3x jött ki a védőnő, de az is pont úgy alakult, hogy a társasházban született még egy kisgyerek, így beugrott hozzánk is- egyébként 2xjött volna- de ez nem számít. Egyébként aranyos volt.
Mivel nálunk a gyerekorvoshoz kellett vinni tanácsadásra a gyereket- mert ő nagyon lelkiismeretes és minden hónapban méreckedi és az oltásokra vittük a babát, mindig megnézett rajta mindent- reflexeit, nyelvét, nincs-e lenőve, ellenőrizte a fogait- kifaggatot, hogy hányszor eszik, mit, mennyit, hányszor van széklete milyen színű.... stb.stb. Egy perc alatt 30-at kérdezett.
Ezt tudta a védőnő- így az említett 3alkalmon kívül többet nem találkoztunk vele! :-)
kényelmes vagyok???...nem inkább kényelmetlen....
oké, menjünkbe hozzá, mondtam ezzel nincs problémám, mivel elméletileg kötelező, de mikor vele akarok beszélni és ott ül a gépe előtt, miért nem tud annyit mondani, h hello, most itt van Mariska, ő fog veled foglalkozni....a másik nő a váróban eldarált egy sablonszöveget, és utána kidobott....
párszor kérdeztem volna tőle, ill kellett volna tanács, de kb vagy nem lehetett elérni v pl a bölcsis eset....
egyébként olyan is volt h ő nem volt, de aki helyettesítette az meg beírta hogy találkoztunk.....nem tudom, igazából én nem bírom az ilyen link embereket csak ezért akadtam ki rá, ha én így végezném a munkámat már munkanélküli lennék......a másik védőnőnk teljesen más volt és még ismerek más védőnőket is akik valahogy máshogy állnak a dolgokhoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!