Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A lányotok kinőtt pizsamáit,...

A lányotok kinőtt pizsamáit, amik nem túl lányosak, ráadnátok a kisebbik fiú gyermeketekre?

Figyelt kérdés
Most úgy vagyunk vele, hogy nem szeretnék újabb költségekbe verni a családot, főleg, hogy most egy méret fél vagy egy évig jó. A nagyobbik lányomnak egy csomó ruhája van, amit nem tudok eladni. Legtöbbje uniszex. Az lenne a legjobb, hogy kiválogatnám azokat a ruhákat, amiket egy fiú is felvehet. Ti hogyan csináljátok?
2016. nov. 17. 06:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%
Persze, h raadnam. Azért uniszex, nem?
2016. nov. 17. 06:55
 2/11 anonim ***** válasza:
Persze. De hát nem pont akkorát kell venni. Nekem 110/116 pókok vannak a nagynak. Tavaly vettük,mert a 98/104 rövidek voltak,hoába most 104. És idén is ezeket hordja. Lehet jövőre is jó lesz még. De nem voltak feltűnően nagyok tavaly se.
2016. nov. 17. 07:41
 3/11 anonim ***** válasza:
A hét éves kisfiam simán felveszi a nővére nadrágjait, pulóvereit. Sajnos az unokatesók is lányok, nem nagyon van örökölhető fiúruha.
2016. nov. 17. 07:59
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Persze,hogy ràadnàm. Főleg otthon. A fiam pl a féltesójàtól is kapott mindig egy csomó ruhàt, pedig ő is làny. De többnyire unisex ruhài voltak. Egy piros pulóvert ugyanúgy hordhat fiú és làny is.

No meg csak meg kell nézni a 15-18 éves fiúkat... Meg sem tudod mondani hirtelen, hogy làny vagy fiú. Hosszú haj, szűkszàrú naci stb... Mondjuk nem ez a normàlis szerintem.

Nekem most làny hordja a fiú ruhàkat, tudom hogy ez egyszerűbb, de mindig meglepődök,hogy mennyire nem érzem fiúsnak a ruhàit. Halvàny pasztell kék zöld ruhàcskàk cuki àllatfiguràkkal,amik a fiamon olyan édes kisfiúsak voltak, de most meg a lànyomon olyan édes kiscsajos.

2016. nov. 17. 08:00
 5/11 anonim ***** válasza:
A rózsaszín vagy csipkés cuccokon kívül mindet ráadnám. Az mindegy, ki hordta előtte (fiú vagy lány).
2016. nov. 17. 08:32
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Nem. Mert az egy dolog, hogy én nem adnèk rá használg ruhát. De a pizsama az fehétnemű. Bugyit is adnál rá használtan.
2016. nov. 17. 11:22
 7/11 anonim ***** válasza:
Persze, hogy raadhatod. Meg a baratoktol kapott pizsamat is raadom;)
2016. nov. 17. 11:29
 8/11 anonim ***** válasza:

"De a pizsama az fehétnemű"

Ezzel az erővel a melegítőnadrág és a póló is az. Mert ugye kb ugyanaz a kettő. Sőt a nyári pizsama gyakorlatilag egy pamut rövidnadrág meg egy póló.

Akkor ha udvarra veszi fel póló, ha az ágyba, akkor fehérnemű???

2016. nov. 17. 11:32
 9/11 anonim ***** válasza:
Babyszitterkedtem egy milliomos amerikai csaladnal, es a kisfiu a novere kinott rozsaszin halozsakjat hasznalta :)
2016. nov. 17. 11:43
 10/11 anonim ***** válasza:
Pizsamában nincs az emberen bugyi/gatya, melegítőben van.
2016. nov. 17. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!