Mit adtok 2 eves gyermeketekre kinti 23 fokban? Be van kicsit borulva az ég.
23 fokban harisnya egy 2 évesre??? Ne már, megsül szegény.
Nadrág, felső, esetleg egy könnyű kis kabát (az én fiam már így izzadna mondjuk).
Na ez az amit nagyon utalok. 16-17 fok felett harisnya?? Remelem te is vettel fel.
Akkor osszel es telen mit adhatsz ra?
Egy rovid ujju polo es nadrag. ennyi.
Hosszú ujjú body és kantáros nadrág volt a lányomon ma.
Farmerkabátban indult el, de pár 10 méter után levettem róla és magamról is a kabátot, olyan meleg volt.
Mi kint leszünk az udvaron, kevés árnyék van, odatűz a nap.
Vékony hosszú nadrág, rövidujjú póló lesz rajta. Ha beborulna az ég vagy fújna a szél, egy vékony hosszú ujjút vagy pulcsit ráadnék de ennyi.
Harisnya túlzás ilyen jó időben.
Én mindig úgy öltöztetem mint ahogy én öltözök + ha játszótérre megyünk viszek magunkkal pulcsit, kiskabátot, vékony pamut sapit (ha rosszra fordulna az idő)
Ilyen időben én sztreccs anyagú farmernadrágot, rövid bodyt+ hosszú ujjú vékony felsőt vagy hosszú bodyt+pólót (tehát egy rövid és egy hosszú ujjú felsőt:) ) és egy vékony kis farmeringet adok a 2 éves kislányomra, aztán a farifelsőt útközben leveszem róla, ha látom, hogy melege van.
Ha légmozgás is van, akkor egy vékony pamutsapit is kap.
Harisnyát én sem adnék rá, nálam 15 fok a határ, e felett már nem adok rá a nadrág alá harit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!