Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit adtok ma a bölcsis, ovis...

Mit adtok ma a bölcsis, ovis gyermeketekre?

Figyelt kérdés

Biciklivel megyünk,nem olyan erős szél fúj.5 fok van most.Én harisnyát és bélelt nadrágot adnék rá,atléta,rövid ujjú póló, hosszú ujjú,vékony pulcsi és kabát.Persze sapka is:)

Szerintetek?

2013. nov. 25. 07:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Sztem teljesen jó.Én harisnyát adtam rá farmerral.Hosszú ujjú felsőt,felé egy cipzáros felsőt,kabát sapi.Mondjuk mi 2 percre lakunk az ovitól.Szóval biciklin jobban fel kell öltöztetni.
2013. nov. 25. 07:31
 2/4 anonim ***** válasza:

Nálunk trikó, hosszúujjú póló, zokni, benti vékonyabb farmernadrág. Erre az egészre ráhúztam a kantáros polárbéléses ovárál alsót, majd ennek a kabát párját felülre és polár béléses sapka.

Már a bundás, bélelt kis bokacipőjét adtam rá.

Sálat és kesztyűt még nem. itt szállingózik a hó.

Oviba érkezéskor csak levettük a kantárost, kabátot és sapkát, cipőt cseréltünk és már mehet is :)

2013. nov. 25. 09:54
 3/4 anonim ***** válasza:

Mivel reggel 6-kor indult reggel oviba a lányom,így rá adtam már a tavalyi overálját. Alá kapott egy pólót,vékony felsőt és pulcsit valamint egy nadrágot,így apának csak az overált kellett levennie róla,szandit fel és mehetett is. Sapiból is most télit kapott,mert reggel már nagyon hideg volt és szörnyen fújt a szél. Igaz,kocsival mentek,de nagyon fázott.

Hazafelé már sétálni fog. Én ilyenkor mindig viszek másik öltözetet,ha netán az overál délutánra sok lenne,de azért kétlem. Nincs mese lassan itt a tél. :)

2013. nov. 25. 10:18
 4/4 anonim ***** válasza:
harisnya, legings,farmernadrág,hosszú ujjú felső,kardigán ,télikabát,téli csizma ,sapka sál,de holnap már sinadrágját adatom rá a férjemel és téli sapkát.
2013. nov. 25. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!