Mennyire és mibe önálló ovis minis gyermeked,3.5 év?
önnálóan wc tik
szoba ágytiszta
önnálóan eszik, iszik
önnálóan zokni bugyi nadrág pulover, sapka sál ksztyü cipő felvétel levétel
önnáló alvás
mi kell kikeltem magambol mert azt mondta az ovonő nem elég önnálló, és visszhuzodo csendes a lányom.
hát persze több napot volt itthon mint az oviba betegségek miatt mire belejöne megint beteg......
Az én kisfiam is nemsokára 3,5 éves- kb. ezeket tudja ő is.
A leírtak alapján nekem inkább az jutott eszembe, hogy az óvónő esetleg a társas kapcsolatokra érti az önállótlanságot?
Ha a kislányod félénkebb típus és eleve sokat betegeskedett, akkor talán nem annyira közvetlen, felszabadult, mint a társai.
Pl. közös játékba nem áll be egyedül, hanem noszogatni kell, esetleg egyedül eljátszik magágban egy sarokban és nem társul vagy nem akar részt venni valamiben, amire hívják a társai vagy az óvónő.
Én mindenképpen rákérdeznék.
A gyerekeink gyakran egészen másképp viselkednek a közösségben, mint otthon. Ha nekem jelezné ezt vissza az óvónő, nagyon kíváncsi lennék, hogy pontosan milyen szituációkra érti, hogy viselkedik akkor a kisfiam, hogy viselkenek a társai és mit tesz az óvónő ilyenkor, hogy segítsen neki.
Szép napot.
enyém decemberben lesz 3,5éves, ő is kiscsoportos,
mindent önállóan csinál, ráadásul olyan tipus is, hogy nem is lehet neki segíteni, mindent egyedül akar csinálni.
szoba és ágytiszta már egy ideje, balesetek nélkül,
a társas viselkedésést tekintve ő is a hátul szemlélődő tipus az ovónénik szerint, de azt mondták, hogy egyátalán nem gáz, mert be lehet vonni mindenbe, és pár szokást már felvett és csinál az oviban, és még egyébként is ismerkedik a dolgokkal.
Szeptemberben beszokásnál volt 1hét ovi, 1hét itthon, az őszi szünet előtt volt 1,5hétig oviba. Őszi szünet után 2nap után kiderült, hogy kiújult a sérve, és sürgősen műteni is kellett, így azóta otthon gyógyul. Most nagy volt a kihagyás, de már megy pár nap mulva, kiváncsi leszek, mi lesz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!