Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szobatisztaság! Hogyan tovább,...

Szobatisztaság! Hogyan tovább, hogy ne rontsam el?

Figyelt kérdés

Kislányom most volt 2 éves. Eddig nem nagyon érdekelte a bili. Ma reggel viszont közölte, hogy nem kell a pelus, bugyit adjak rá. Azóta 3-szor is szólt, hogy pisilni kell és nagyon ügyesen a bilibe pisilt. Most alváshoz adtam rá pelust, de nem tudom hogyan tovább, hogy ne rontsam el... Ha megyünk valahová pl. vásárolni adjak rá pelust? Vagy ne? És ha autóval megyünk valahová? Most a játszótérre magunkkal vittük a bilit és ott is ügyesen ráült, de pl. a nagybevásárlás közben ezt nem tudom megtenni... És mit csináljak, ha kakilni kell neki (elég nehezen megy neki és csak 2-3 naponta...) Kérlek, tapasztalt anyukák segítsetek!!!!

Előre is köszi!

Egy 2 éves kislány büszke anyukája

2010. ápr. 29. 13:20
 1/4 anonim ***** válasza:

Autó: tegyél alá valami nejlon anyagot, ha szól, akkor a lehető legrövidebb idő alatt állj meg és pisiltesd.

Nagybevásárlás: Bejárat előtt pisiltettük, szükség esetén benn is bilibe, a nejem bennmaradt a gyerkőccel és meg kivittem a cuccot :)

Kaki: ugyanaz.

2010. ápr. 29. 13:27
 2/4 anonim ***** válasza:

Gratulálok!

A fiam is ezt játszotta el velem. Egyik reggel mire kiértem a fürdőből, levette a pelenkát, közölte, neki nem kell. Onnantól csak néha történt baleset, de mindig szólt.

Én azt csináltam, hogy alvásra mindig adtam rá pelenkát, illetve ha hosszabb útra mentünk, akkor is. Egyébként maradt pelenka nélkül.

Megjegyzem, mielőtt mentünk valahova, mindig elvittem megpisiltetni, nehogy útközben jöjjön rá!

Ha ilyen ügyes, akkor a kakinál is biztosan szólni fog, akkor is használjátok a bilit!

2010. ápr. 29. 13:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Jaj,de irigyellek!Az én fiam 25 hós,ha eszébe jut szól,ha kell pisilni,de általában elfelejti,így marad a pelus.
2010. ápr. 29. 13:37
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a hasznos válaszokat! Az autósülést "kibéleltem" :-)

Teljesen meglepő számomra, de a kislányom azóta is csak és kizárólag a bilibe akar pisilni. Nagyon bejött neki! :-) Sok sikert az utolsó válaszolónak is a bilihez!

2010. máj. 3. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!