A 2 éves lányomnak trambulint szeretnénk venni karácsonyra. Vagy jobb lenne a felfújható ugrálóvár?
Figyelt kérdés
Mivel nagy a mozgásigénye, rossz időben kiugrálhatná magát a lakásban is. Mi a véleményetek, melyik lenne a jobb? Így látatlanból azt gondolom, hogy a trambulin kisebb helyen elfér, és tartósabb, míg a felfújható ugrálóvár biztonságosabb, mert van oldala.2008. okt. 5. 17:54
1/7 anonim válasza:
Szia!
Szerintem a trambulin még nem való egy kétévesnek, legalább is biztonság szempontjából. Nekem is van egy örökmozgó 2 és fél éves lányom, de nem merném trambulinon egyedül hagyni. De a helyfoglalás sem utolsó szempont. Az igaz, hogy a trambulin sokkal kisebb helyet foglal, ha ez mellett döntetek, akkor soha se hagyd egyedül mikor játszik vele.
üdv. Csilla
2/7 anonim válasza:
Láttam valahol olyan trambulint,aminek az oldalán volt védőháló.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi hozzászólásokat!
1. hozzászólónak: Mindenképpen ott lennék vele, ha trambulint vennénk. Azt tudom, hogy ő még ehhez kicsi, de a kezemet fogva tuti élvezné.
2. Én még csak nagyméretű trambulint láttam védőhálóval, az meg a lakásba nem fér el. Mi olyan 96 vagy 100 cm átmérőjűt vennénk.
2008. okt. 5. 21:04
4/7 anonim válasza:
A Quelle játékvilág katalgusában van több méretben biztonsági hálós trambulin 32 ezerért, 140 cm átmérőjű beltérre. Van ettől kisebb és nagyobb is. Láttam benne egy zsiráfos ugrálóvárat is 9 ezerért, de az nagyobb 160X160-as, inkább kültérre, de egy nagy babaszobába tök jól mutatna.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, meg is néztem. Csak sajna nincs 32 ezrem a hálós trambulinra, úgyhogy az kilőve.
2008. okt. 6. 19:16
6/7 anonim válasza:
Szia. Mi a 3 éves kislányunknak vettünk egy ugrálóvárat, 140-140cm. Imádták. 16000 ft. volt a Regióban. Én sem mertem trambulint venni neki, mert attól féltem hogy leesik. Annyiból jobb az ugrálóvár hogy nem kell fognod a kezét, nem tud leesni és akár ketten is játszhatnak rajta. Ha nagyon szeretné a kicsi, kell helyet csinálni neki. Amúgy nekem a 16000 ft. is sok lett volna rá, csak úgy tudtam megvenni hogy a mama, papa, neni besegített a szülinapjára.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a véleményt.
2008. okt. 10. 07:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!