Hol vegyek paplant masfel eves kisgyerekemnek? Mennyibe kerul? Milyet erdemes?
A hálózsákot nem szereti? Nekünk nagyon bevált! Vaterán veszem mindig, nagyon jó áron szupereket lehet kifogni. Pl. használt, de kifogástalan állapotú Grobag-et fogtam ki 400 Forintért - Brendonban újonnan 10 ezer fölött van.
A paplan 100%, hogy lekerül róla elalvás után pár órán belül.
Mi is 2 hónapja kerestünk gyerektakarót. (2 évesre) Nálunk nem sok hely van, ahol ilyeneket árulnak, így a Jyskbe mentünk. Szerintem elég drága, ami gyereknek készül. (5e körül volt, ha jól emlékszem)
Mi úgy oldottuk meg, hogy egy felnőtt takarót anyukám ketté vágott (ami pont 2 gyerek méret lett), átvarrta és így olcsóbban 2 takarónk lett. Ez jól is jött, mert balesetnél nem aggódtam, hogy megszárad-e estére, mert van váltás.
Nálunk a hálózsák nem jön be, mióta a lányunk felállt. Azóta üvölt benne. Előtte imádtam. Tényleg van, hogy éjszaka takargatom most, de egyre kevesebbszer és van, hogy Ő húzza magára.
Szerintem az ikeás nem vészes árban és a minősége is megfelelő, én ilyet vennék, ha nem hálózsákot használna a gyerkőcöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!