A bárányhimlő elleni oltás mennyi időre nyújt védettséget?
Figyelt kérdés
Kislánynak érdemes beadatni?2016. nov. 11. 22:10
11/11 anonim válasza:
Mi úgy beszéltük meg a doktornővel, hogy felnőttkorban biztos, ami biztos alapon majd megismétli főleg mielőtt babát szeretne nehogy gond legyen.
Én is rengeteget gondolkodtam rajta. Végül az győzött meg, hogy több szólt mellette, mint ellene. Ez a himló már nem az a himlő, mint amikor mi voltunk kicsik. Persze mindig lesz olyan, akinek a gyermekei minden gond nélkül átvészelték, de 100-ból 4-5 súlyosabb eset. Nem szerettem volna, ha az enyém esik bele abba a 4-5-be. És azért gyakoribb a 95 szülővel találkozni, mint azzal a 4-5-el, akik az érem másik oldaláról számolhatnának be!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!