Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kislányoknak hogyan törlik ki...

Kislányoknak hogyan törlik ki pisi után a dadus a bölcsiben, vagy oviban?

Figyelt kérdés
Én úgy tanítottam neki , hogy ha kakik, akkor hátra a háta felé , hs pisil skkir ellenkező irányba kifelé a hasa felé. Értelemszerűen s hüvelytől el. A múltkor egy dadus pisi után is a háta felé hátra törölte. Akkor mist èn vok hülye már 30 valahány éve?
2016. nov. 7. 16:06
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Bocsi. 😄 en is ugy tudom h mindig hatra hisz ha pisi utan elore torlod es veletlen beletorolsz a fenekbe is akkor athuzhatod a korokozot nunira.
2016. nov. 7. 16:28
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Előre miért?

Kisfiam van, de magamnak 30 valahány éve mindíg hátratörlöm. Nekem így tanították kiskoromban. Ha esetleg nem törli magának tökéletesen kaki után, akkor a következő pisinél nem higiénikus előre húzni. Rz csak addig jó, amíg pelusos és te rendezed neki. Szerinetm.

2016. nov. 7. 16:31
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

A női gáton három szerv kivezetőcsöve nyílik a külvilágba a szeméremajkak és a farpofák között. A húgycsövön át a steril vizelet, a hüvelyből a savas, levált hámsejtek, illetve az esetleges folyástokozó kórokozók, a végbélből pedig a bélbaktériumok, gombák, esetleg féregpeték távoznak. Ezért a törlést mindig elölről hátra, vagyis a húgycsőnyílástól a végbélnyílás felé végezzük. Ezzel elkerülhető, hogy a bélbaktériumok bekerüljenek a szeméremrésbe, innen pedig a húgycsőbe, húgyhólyagba és a hüvelybe. Csak ezzel az aprófigyelmességgel rengeteg fertőzéstől, gyulladástól menthetjük meg magunkat.

/Google/

2016. nov. 7. 16:33
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mindig elolrol hatra kell torolni, a 3as jot linkelt, jol le van irva, hogy miert.
2016. nov. 7. 16:49
 5/7 anonim ***** válasza:
56%

Igen, te vagy a hülye.

Honnan tudod, hogy a dadus hogy törölte?

2016. nov. 7. 18:29
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Valóban te vagy a hülye,bocsi.Lányoknak mindig! hátrafelé törlünk mindent.
2016. nov. 7. 18:34
 7/7 anonim ***** válasza:
73%
oviban sehogy
2016. nov. 7. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!