Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Az gond ha 20 hós lányom csak...

Az gond ha 20 hós lányom csak 2-3 naponta kakil?

Figyelt kérdés
Nem rossz a közérzete,nem fáj a hasa,stb.Ez normális ?
2010. ápr. 28. 11:52
 1/6 anonim ***** válasza:
szerintem nem. A fiamnál fél éves kora körül voltak ilyenek, de még anyatejes volt, szóval aggódtam. Az orvos azt mondta, ha látom hogy fáj neki, nyomná a kakit de nem megy, adjak laevolac szirupot este, és reggel valószínűleg ki kell mosni a pizsamáját, ágyneműjét :))) ha mégsem hozza ki a kakit, vigyem vissza hozzá szélcsövezni. De a 20 hós gyerek már ugye mindenfélét eszik, sok kaja van, ami fogja a székletet, meg hát ha belegondolsz sok felnőtt is csak minden másnap székel... szerintem hívd fel a védőnőt vagy a dokit, hogy mit tanácsol.
2010. ápr. 28. 13:06
 2/6 anonim ***** válasza:
nem vagyok orvos,csak a saját 21 hónapos fiamat tudom alapul venni. Neki napi 1-2 széklete van. Én megmutatnám a dokinak/védőnőnek, biztos, ami biztos.
2010. ápr. 28. 13:19
 3/6 anonim ***** válasza:

SZia!

Az én kislányom is csak 2-3 naponta kakil és semmi baja sincsen. Pedig minden nap eszik gyümölcsöt, joghurtot, kefirt. Egyszerűen ilyen az emésztése. A gyerekorvos tud róla és ő sem aggódik. Anyukám elmondása alapján nekem is ilyen volt 2 évesen az emésztésem, szóval valószínű tőlem örökölte. Úgyhogy szerintem semmi gond nincs a kislányoddal. Ha esetleg már fáj neki a kakilás, vagy több, mint 3 napig nincs neki akkor vidd az orvoshoz!

2 éves kislány anyukája

2010. ápr. 28. 13:33
 4/6 anonim ***** válasza:

Én szintén egy 2 éves kislány anyukája vagyok, és az utóbbi időben nálunk is egyre gyakrabban fordul elő, hogy 2 naponta kakil. Nem fáj a hasa, semmi panasza, a széklete normális, szerintem nincs baja. Ő is eszik mindenn nap gyümi, joghurtot, mindjuk nagyon keveset eszik, de már születése óta, és mégis egészséges!

Azért kérdezz meg a doki, védőnőt, de szerintem sincs ezzel baj. Velem is előfordul, hogy csak minden másnap megyek nagywécére!

2010. ápr. 28. 14:09
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Ez 2 hónapja van így kb,van amikor naponta van,van amikor csak 3 naponta,de az átlag az 2 nap,igazából eddig nem aggódtam mert tényleg smemmi jele h fájna ettől a hasa,vagy ilyesmi,de mindenképp megkérdezem az orvosunkat is.Ja ős is eszik gyümit minden nap,rostost is hébe-hóba kap.
2010. ápr. 28. 15:08
 6/6 anonim ***** válasza:
z én kislányom 3.5 éves és mindig 2-3 naponta van széklete. Szerintem csak lassabb az emésztése mint másnak.
2010. ápr. 28. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!