Ovu után nekem sosem hirtelen ugrik fel a hőm, hanem naponta fokozatosan 1-2 tizedet, ez ugye nem gond?
Van még akinek így van? Kb 5 nap-6 nap után éri el azt a szintet, ami mensiig szokott lenni, áltban 36.7-36.8.
Ovukor 36.2 és így lépeget fel. Ez normális?
Tudnál mutatni egy görbét?
Van ilyen egyébként, hogy picit fokozatosan emelkedik, csak az a kérdés bennem, hogy vajon jó helyre lövöd-e be így a peteérést?
Ebben a ciklusban nem mértem mindig, de ált-ban így lépeget fel. Használok ovutesztet, uh nagyjából tudom az ovut.
Szia, első vagyok, most tudtam visszanézni...
Elméletileg nincs elég infó a hőgörbe pontos kiértékeléshez, mert a 13-15 napok hiányoznak, de ha feltételezzük, hogy azokon a napokon sem volt magasabb a hőd 36,3 és fél foknál, akkor az ovud szépen meg volt a ciklus 17-18 nap környékén.
Az együttlétekből, ha amúgy mindenki egészséges akár baba is lehet. Egy hét múlva nagyjából kiderül.
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!