4,5 éves Kisfiam, kistesosat játszik. Szerintetek ez a Szerepjáték segit neki elfogadni, hogy tényleg lesz tesója?
Januárra vagyok kiírva. Ma kért egy macit, pellust, cumisüveget meg kocsit amiben tologathatja. Egész álló nap a "tesóját" renbezgette. Etette, büfiztette. Nem tudom honnan vette. Lehe látta az oviban ahogy a kislányok játszák. Meg sok csoporttársának van is most kistesoja pont. Nagyon cuki volt ma. Reménykedhetet, hogy fogja szeretni majd? Akiknél hasonlo volt a korkülönbség, hogy alakul?
A kicsiket nagyon szereti. De ha itt lesz a baba biztosan más lesz azért. Az elején nagyon nem örült neki.
Vagy igen vagy nem
Gyereke valogatja
Minden esetre erdekli a tema es keszul ra
Te meg keszitsd fel ra
Ha meglesz a masik gyerek akkor legyen idod ra is es vond bele a dolgokba bar mar most is megteheted ha vasarolni mesz
Nálunk napra pontosban 4év a különbség köztük,és ma egy hós a pici. Eddig nincs gond,szereti a picit. Énekel neki,hozza a pelust,kidobja,simizi. Bár lányok mindketten,de szerintem a fiú se más.
De szerintem idő mig kiderül,milyen hatással van rá a tesó.
Köszönöm a válaszokat!
Ugy néz ki, hogy ma is kitart avkistesozás. Már ruhákat is kelett adjak. Tisztába tette. Alig akart velem jönni a boltba mert egyedül nem lehet hagyni a kistesit". 😊
Nagyon felelősség tudatos. Most alszik és nekem is csendbne kelett lenni. Nagyon egyszerű dolgom lenne ha valoban igy lenne mikor már igazi kisteso lesz itt. De nagyon beleéli most magát. Hátha könyebb lesz így neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!