Játékkonyhát vettél, tervezel venni gyermekednek? Mennyi idős korában? Használja?
Enyémek 3 évesek lesznek. A nagyszülők szeretnének Húsvétra valami nagyobb játékot venni, ez jutott eszembe. A gyerekek persze rávágták, hogy szeretnék, de hát mit nem...?
Vajon játszanának vele, nem túl korai? - félek, mire felnőnek hozzá, megunják. Most kezdték altatni, etetni a plüssöket, főzöcskézni... Mi a tapasztalat, érdemes venni?
2 éves lesz májusban, 18 hónaposan kapta, imádja, gyakorlatilag nincs nap, amikor nem főz rajta minimum egy fél órát (vettünk hozzá sok-sok kiegészítőt, mindent el tud készíteni, ezekkel tanulta meg az ételek neveit is), de néha rákap, és olyankor órákig sütögetünk. :) Ha én főzök ő is mindig főz. Tényleg imádja.
Mi ezt vettük:
De szerintem ez is nagyon aranyos:
Te ismered a gyekeidet egyébként, az én lányom odáig van minden szerepjátékért, most ilyet tervezünk neki venni a 2 éves szülinapjára:
Ja, a konyha ár nagyon borsos most már sajnos, karácsonykor olcsóbb volt, mi akkor még 22 ezerért vettük. :/
karácsonyra kapta kisfiam 2,5 évesen imádja,strapabíró,nagyon szép teljesen jó a mérete.
megrendeltem másnapra ki szállították ingyen,33ezer volt akkor,nagyon megérte
Szia!
A lányom második születésnapjára kapott rokonoktól egyet. Ő sem volt az a nagy szerepjátékos,féltem is hogy nem fogja élvezni, de nagyon szereti, azóta is gyakran játszik vele, már 3 éves elmúlt. Pedig az övé csak egy pici, egyszerű konyha, ilyen:
De így is szereti, a sütő alul hol sütő, hol hűtő, vagy mikró, vagy mosógép, attól függően mire van szüksége:) Már a másfél éves húga is kezd papikat készíteni benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!