Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Játékkonyhát vettél, tervezel...

Játékkonyhát vettél, tervezel venni gyermekednek? Mennyi idős korában? Használja?

Figyelt kérdés

Enyémek 3 évesek lesznek. A nagyszülők szeretnének Húsvétra valami nagyobb játékot venni, ez jutott eszembe. A gyerekek persze rávágták, hogy szeretnék, de hát mit nem...?

Vajon játszanának vele, nem túl korai? - félek, mire felnőnek hozzá, megunják. Most kezdték altatni, etetni a plüssöket, főzöcskézni... Mi a tapasztalat, érdemes venni?

2014. márc. 14. 15:20
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Kislányom karácsonyra kapott, akkor volt 22 hónapos. Első perctől kezdve szereti, minden nap játszik vele. Már másfél évesen is érdekelte, amikor volt alkalma máshol kipróbálni.
2014. márc. 14. 15:34
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

2 éves lesz májusban, 18 hónaposan kapta, imádja, gyakorlatilag nincs nap, amikor nem főz rajta minimum egy fél órát (vettünk hozzá sok-sok kiegészítőt, mindent el tud készíteni, ezekkel tanulta meg az ételek neveit is), de néha rákap, és olyankor órákig sütögetünk. :) Ha én főzök ő is mindig főz. Tényleg imádja.

Mi ezt vettük:

[link]

De szerintem ez is nagyon aranyos:

[link]

Te ismered a gyekeidet egyébként, az én lányom odáig van minden szerepjátékért, most ilyet tervezünk neki venni a 2 éves szülinapjára:

[link]

Ja, a konyha ár nagyon borsos most már sajnos, karácsonykor olcsóbb volt, mi akkor még 22 ezerért vettük. :/

2014. márc. 14. 15:37
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A második szülinapjára kapta a kislányom. A 4 éves nővére is imádja, és a 10 hónapos hugi is. Gyakoriak a közelharcok.:)
2014. márc. 14. 15:44
 4/9 anonim ***** válasza:

karácsonyra kapta kisfiam 2,5 évesen imádja,strapabíró,nagyon szép teljesen jó a mérete.

[link]

megrendeltem másnapra ki szállították ingyen,33ezer volt akkor,nagyon megérte

2014. márc. 14. 15:48
 5/9 lcs ***** válasza:
100%
2,5 éves korában kapta a lányom, most 4 éves, és szinte minden nap játszik vele. igaz, hogy nem ilyen mostani modern kivitel, egy ismerőstől kaptuk, még az ő lányaié volt, de van hozzá minden, egy vödörni műanyag zöldség, gyümölcs, tojás, hamburger hús, virsli meg nem is tudom mi. tányérok, poharak, evőeszköz, merőkanál stb stb, na ezzel aztán el tudja foglalni magát :) amikor kisebb volt, akkor meg nézta a Stahl műsorát, és ő is főzött a konyhájában..:)) szerintem az egyik legjobb játékok egyik a konyha :))
2014. márc. 14. 16:14
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia!

A lányom második születésnapjára kapott rokonoktól egyet. Ő sem volt az a nagy szerepjátékos,féltem is hogy nem fogja élvezni, de nagyon szereti, azóta is gyakran játszik vele, már 3 éves elmúlt. Pedig az övé csak egy pici, egyszerű konyha, ilyen:

[link]

De így is szereti, a sütő alul hol sütő, hol hűtő, vagy mikró, vagy mosógép, attól függően mire van szüksége:) Már a másfél éves húga is kezd papikat készíteni benne.

2014. márc. 14. 16:22
 7/9 anonim ***** válasza:
Lányom 14 hónapos volt mikor kapott játék konyhát! IMÁDTA már akkor is, és még mindig nagy sláger (2 éves)
2014. márc. 14. 16:25
 8/9 anonim ***** válasza:
Akkor kaptak egyet amikor a kicsi 1, a nagy 2.5 eves volt, elso perctol hasznaltak szinte minden nap, a nagyobb meg elsoskent is jatszott vele ugy is, hogy terdelnie kellett mar.
2014. márc. 14. 17:32
 9/9 A kérdező kommentje:
Ennyi pozitív tapasztalat - meggyőztetek, kapnak egyet Húsvétra. Ezek szerint nem is lesz túl korai. Köszi a válaszokat!
2014. márc. 14. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!