Milyen ajándéknak örülne ilyen típusú 3 éves fiúgyermeked a születésnapjára?
Az érintett kisgyerek még szinte nem beszél, egész nap rohangál vgy mászik mindenhová.
Mesekönyvek, leülős dolgok egyáltalán nem kötik le - ötleteket szeretnék.
(Nincs kert, kisebb lakásban élnek.)
munkagépek, v tűzoltó rendőr-, mentőautó minden mennyiségben, esetleg pályával, vagy nyitható ajtókkal, alagútrendszerrel kb minden mennyiségben jöhetne
de a matricázás(feladatos füzetek) is nagy kedvenc
a leülős dolgok az én gyermekem is akkor kötik csak le, ha rendszeres játszanak vele olyanokat. ha nem foglalkozom vele, akkor alábbhagy a kíváncsisága is rájuk.
igazából mindenféle leülős vagy finommotorius játékhoz szerintem kell a szülő megmutatni, hogy ez jó. 3 naptól már ő fogja hozni
Nagyon köszi mindenkinek!
Munkagépekből meg autókból Dunát lehet rekeszteni náluk, de az is csak 2 percre köti le a kisfiút.
Ugráló állatot tavaly vettünk neki :)
Ülős-foglalkoztatós azért nem opció, mert az anyukájuk nem is szorgalmazza ezeket, fél percet sem szánnának rá(sajnos).
Az a mászóalagút milyen hosszú és széles? (Nincs túl nagy hely náluk.)
Mennyivel egyszerűbb lenne egy jó mesekönyv, foglalkoztató, fűzőjáték, kirakós - ezekre sokkal több ötletem lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!