Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hány évesen lehet elhagyni a...

Hány évesen lehet elhagyni a popsis lázmérést? 3és fél évesnél hol kell? Lent több

Figyelt kérdés
Három és fél éves a kislányom. Belázasodott. 38.7.A popsis mérést kb 2és fél éves korában hagytuk el, azóta hónaljban mérjük a régi higanyos lázmérővel. Este lefekvéskor kapott egy kúpot. Reggel éreztem hogy megint meleg a homloka, mondtam, hogy megmérem a lázát, erre magától letolta a bugyiját és lefeküdt úgy ahogy lázat kell mérni. Nem teljesen értem, hogy mi lehet ennek az oka? Kb fél órája megint mérni kellett és ugyanez.

2016. okt. 31. 11:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%
Én egy 3,5 évesnek már biztos, hogy nem mérném a fenekében a lázát. A sajátjaimnak 1 éves koruk óta mérem hónaljban.
2016. okt. 31. 12:09
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Mit nem értesz?

Hányszor volt beteg, mióta utoljára fenékben mértétek?

Simán csak emlékszik, összekapcsolja vagy a kúp "zavarta" meg.

2016. okt. 31. 12:15
 3/11 A kérdező kommentje:
K 1 éve mértük a fenekében. Azóta ha kellett hónaljban, de kúpot akkor is kapott. Olvasni itt ilyet, hogy nem engedi, tiltakozik ellene, stb. Ő meg nem.
2016. okt. 31. 12:25
 4/11 anonim ***** válasza:
94%
És mit vizionalsz ebbe?
2016. okt. 31. 12:27
 5/11 anonim ***** válasza:
87%

Gondolom a kúp kavarta meg a gyereket és félreértette, mi következik.

Sosem mértem popsiban, örültem, ha hónaljban hagyták úgy, hogy magamhoz öleltem őket, nemhogy még vetkőztessem és úgy fogjam le... Később áttértünk a fülhőmérőre, ami szuper, mert 1 másodperc és ébreszteni sem kell hozzá.

2016. okt. 31. 12:38
 6/11 anonim ***** válasza:
8%
Én az 5,5 évesnek is a fenekében mérem. Az a biztos. Hónaljbam fals eredményt kapok.
2016. okt. 31. 12:53
 7/11 anonim ***** válasza:
91%

Összezavarta a kúp. Én se mérném már popsiban ennyi idősnek.

Örülj neki hogy a kúppal nem kell szenvednetek. De emiatt hogy nem visít tőle még nem kell beraknod dolgokat a fenékébe....:D

2016. okt. 31. 12:54
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Elnézést nem akarok bunkónak tünni.. De mit nem értesz ezen??? Összerakta a képet.. Lázmérés=kúp... még ha nincs is szükség már kúpra.. Ő azt hiszi..
2016. okt. 31. 13:18
 9/11 A kérdező kommentje:
Nem vagy bunkó. Lehet, hogy én nem magyaráztam el jól. Egy éve már áttértünk a hónaljas lázmérésre, ott mértük este. Utánna kapta a kúpot. Reggel csak annyit mondtam neki,hogy megmérjük a lázadat és már tolta is le a bugyiját. Mondtam, hogy nem kell, hónaljban mérjük. Kúp nem volt, szirupot kapott. Délbe megint mérni kellett, hoztam a lázmérőt, megint ugyanaz.
2016. okt. 31. 13:41
 10/11 anonim ***** válasza:

Homlokos lazmerot hasznalok.

Nurofent lazcsillapitonak.

Osszekapcsolta, hogy kupot kapm

2016. okt. 31. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!