Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Én reagálnám túl a dolgokat?...

Én reagálnám túl a dolgokat? Óvodai anyák napi ünnepségről van szó.

Figyelt kérdés

Mint minden gyerek így az én gyerekem is készül már hónapok óta erre az ünnepségre. A mamákat is meghívhatják, de az apukák is eljöhetnek megnézni a műsort. Ajándékot csak az anya kap. Van egy két éves gyerekem is. Az idén a férjem nem tud vigyázni a picire (tavaly ott volt és felügyelt rá míg tartott a műsor, közben ő is nézte). Az idén megkértük anyósomat, hogy vegye át a férjem szerepét. Kerek perec kijelentette, hogy akkor ő nem is megy. Ő csak akkor megy ha semmilyen + feladata nem lesz. Tehát magyarán elvárná, hogy én fényképezzek, futkossak a pici után (elég csendes, lehet, hogy nem is lenne vele baj) ő meg nyugodtan végignézné az anyák napi műsort. A végén a férjemnek felajánlotta, hogy a kicsire itthon vigyáz amíg én az ünnepségen vagyok.

Nagyon rosszul esett, mert nem is rólam van szó, hanem a nagyobb gyerekemről, aki szeretné, hogy mindketten ott legyünk. Vagy én kértem túl sokat az anyósomtól?

2010. ápr. 27. 13:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális, amit kértél. Nem is értem, hogy lehet egy ilyen kérésre nemet mondani? :S
2010. ápr. 27. 13:58
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát neked is jó kis rokonságod van, mint pl. nekem.

Én már csak azért is megmutatnám, hogy megoldom a helyzetet. Szerintem a szülőtársaktól nagyobb segítséget kaphatsz. Amíg fotózol 1-2-t, a kicsit rábízhatod egy másik anyukára. Hisz csak fél percről van szó. Anyósod meg gondolkodjon a fura helyzeten, ha még ezek után van kedve beülni a műsorra.

2010. ápr. 27. 13:58
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát őszintén szólva én is erre gondoltam, hogy az utolsó nap megmondom neki, hogy megoldom és nem kell a picire vigyáznia (2 percre lakik tőlünk, nem a távolság a gond nála). A picit pedig elvinném magammal. Félek, ha nem így tennék akkor a nagyobb arra gondolna, hogy ez mind a pici hibája és a mama a testvér miatt nem tudott elmenni a műsort végignézni. Az anyóst pedig ezek után nem hívnám meg az előadásra.
2010. ápr. 27. 14:07
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
bocs nem értem, a pici nem az anyós unokája?.....vagy mi a szösz a baja, plusz feladat?......hát én nem is tudom, h mit mondjak ez elég gáz az anyós részéről....alkalmazkodóképesség:0
2010. ápr. 27. 14:38
 5/5 A kérdező kommentje:

A kicsi is az anyós unokája. A nagyobb a kedvence.

Köszönöm a válaszokat.

2010. ápr. 27. 15:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!