Én reagálnám túl a dolgokat? Óvodai anyák napi ünnepségről van szó.
Mint minden gyerek így az én gyerekem is készül már hónapok óta erre az ünnepségre. A mamákat is meghívhatják, de az apukák is eljöhetnek megnézni a műsort. Ajándékot csak az anya kap. Van egy két éves gyerekem is. Az idén a férjem nem tud vigyázni a picire (tavaly ott volt és felügyelt rá míg tartott a műsor, közben ő is nézte). Az idén megkértük anyósomat, hogy vegye át a férjem szerepét. Kerek perec kijelentette, hogy akkor ő nem is megy. Ő csak akkor megy ha semmilyen + feladata nem lesz. Tehát magyarán elvárná, hogy én fényképezzek, futkossak a pici után (elég csendes, lehet, hogy nem is lenne vele baj) ő meg nyugodtan végignézné az anyák napi műsort. A végén a férjemnek felajánlotta, hogy a kicsire itthon vigyáz amíg én az ünnepségen vagyok.
Nagyon rosszul esett, mert nem is rólam van szó, hanem a nagyobb gyerekemről, aki szeretné, hogy mindketten ott legyünk. Vagy én kértem túl sokat az anyósomtól?
Hát neked is jó kis rokonságod van, mint pl. nekem.
Én már csak azért is megmutatnám, hogy megoldom a helyzetet. Szerintem a szülőtársaktól nagyobb segítséget kaphatsz. Amíg fotózol 1-2-t, a kicsit rábízhatod egy másik anyukára. Hisz csak fél percről van szó. Anyósod meg gondolkodjon a fura helyzeten, ha még ezek után van kedve beülni a műsorra.
A kicsi is az anyós unokája. A nagyobb a kedvence.
Köszönöm a válaszokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!